December 2016 wordt weer Clouseau-maand in het Sportpaleis. Dat betekent: tijd om te feesten en te swingen! CLOUSEAU DANST op vrijdag 9 en zaterdag 10 december en alle fans worden uitgenodigd om mee te bewegen!

Koen en Kris Wauters voegen in december 2016 een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle verhaal in het Sportpaleis. Nu al staan ze te popelen om weer veel volk in beweging te brengen naar én in de grootste zaal van het land.

“Met een nieuw album in het vooruitzicht hebben we ook zelf ontzettend veel zin om te bewegen”, zegt Koen Wauters. “Het album verschijnt in het voorjaar en het wordt een plaat met veel uptempo, dansbare muziek. De titel van het album wordt dan ook ‘Clouseau Danst’ en het was bij ons meteen duidelijk dat de Sportpaleisconcerten in december 2016 dezelfde naam moesten dragen. Want niks is leuker dan ons publiek heerlijk uit de bol zien gaan en met deze muziek moet dat zeker lukken! We kunnen niet wachten om eraan te beginnen..."

“Begin oktober brachten we de single ‘Zin om te bewegen’ uit als voorbode van het nieuwe album”, gaat Kris Wauters verder. “Een goede verstaander zal meteen hebben begrepen dat een heel dansbare plaat mag worden verwacht. Na de release ook weer naar het Sportpaleis, dat was voor ons de logische volgende stap.”

Alle kanten uit

“Samen met Koen en Kris broeden we op tal van creatieve ideeën om er opnieuw een onvergetelijke editie van te maken”, verklapt organisator Jan Van Esbroeck van PSE-Belgium. “Er ligt nog niks vast, het concept van CLOUSEAU DANST kan dus nog alle kanten uit, maar ik kan nu al verzekeren dat Koen en Kris, hun bandleden en ook de fans alle ruimte zullen krijgen om zich volledig te laten gaan!”

De kaartverkoop voor CLOUSEAU DANST op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 gaat van start op woensdag 16 december om 10 uur. Bestellers zullen echter niet meteen hun plaatsen toegewezen krijgen. Jan Van Esbroeck verduidelijkt: “De fans zullen hun prijscategorie kunnen kiezen, maar ontvangen nog geen tickets. We willen de snelste bestellers namelijk ook de beste plaatsen aanbieden, maar dat kan pas wanneer we weten hoe de productie eruit zal zien en waar het podium of de podia in de zaal opgesteld zullen worden.”

“We houden de toegangsprijzen ook weer heel laag, zodat iedereen erbij kan zijn. En omdat naar Clouseau in het Sportpaleis gaan een groepsgebeuren is, voorzien we ook heel aantrekkelijke groepskortingen. Niets hoeft de fans dus tegen te houden om zo snel mogelijk te reserveren”, knipoogt Jan.

Dertien wordt geluksgetal

CLOUSEAU DANST is de dertiende Clouseau-jaargang in het Sportpaleis. Het succesverhaal van Koen en Kris Wauters in de grootste zaal van het land begon in 2000, een jaar na enkele bijzonder goed onthaalde verrassingsoptredens op Night of the Proms. Met hun eigen programma Clouseau & Orkest, onder begeleiding van het Proms-orkest Il Novecento, vulden ze twee keer het Sportpaleis. Dit was meteen de start van een jarenlange reeks uitverkochte concerten. Vanaf 2001 werden vele tienduizenden fans jaar na jaar en avond na avond getrakteerd op fenomenale shows die imponeerden met indrukwekkende podia en catwalks, bijzondere gasten, maar vooral met heel veel verrassende bewerkingen van alle Clouseau-hits.

Van Clouseau Speciale Editie en Speciale Editie II ging het crescendo met Clouseau in ’t midden, Clouseau vanbinnen, Clouseau in ’t lang, Clouseau in ’t dubbel, Clouseau20, Clouseau Crescendo en Clouseau 10x10. In 2008 en 2009 wuifden Koen en Kris ook nog eens het jaar uit met een bijzondere eindejaarsparty. En toen was er in 2010 het afscheid van het Sportpaleis met De Laatste Ronde.

De draad werd na de sabbatical weer opgenomen in 2014 met Clouseau Centraal. De teller van eigen Clouseau-shows kwam hiermee op 120 optredens, die werden bijgewoond door welgeteld 1.808.477 bezoekers.

CLOUSEAU DANST in het Sportpaleis op vrijdag 9 en zaterdag 10 december 2016 om 20.30 uur.

De kaartverkoop start woensdag 16 december om 10 uur.

Kaarten: € 24 (staanplaats balkon), € 30 (staanplaats middenplein), € 34 (zitplaats balkon), € 44 (zitplaats 2de cat. tribune en rolstoelplaats) en € 49 (zitplaats 1ste cat. tribune) via Tele Ticket Service 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be. Groepskortingen vanaf 20 personen via groepen@sportpaleisgroep.be: € 5 korting op tickets van € 44 en € 49, € 4 korting op tickets van € 34 en € 3 korting voor staanplaatsen op het middenplein.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Clouseau
Datum: 
9 en 10 december 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over