Clouseau lanceert gloednieuwe ‘Tweesprong’-applicatie

Clouseau lanceert revolutionaire ‘Augmented Reality’-videoclip voor hun nieuwe single ‘Wereld Die Nooit Vergaat’. Daarmee is Clouseau de allereerste band in de Benelux om zo’n 'AR'-videoclip uit te brengen. Deze stelden ze in primeur voor in het talkshowprogramma ‘Vandaag’ met Danira. Bekijk hier hoe Danira als eerste op speelse manier de app uitprobeert. De videoclip is te zien via hun gloednieuwe ‘Tweesprong’-applicatie. Dankzij die technologie kan je Koen en Krisin jouw huis- of slaapkamer, of waar je zelf maar wil, laten performen.

In de videoclip praat Koen tegen zijn kleine zelf. Alles wat verteld wordt tussen hen komt tot leven dankzij de tekeningen die de jonge acteur zelf gemaakt heeft. Clouseau wandelt door die illustraties heen in de droomwereld van de kleine Koen.

Naast de nieuwe videoclip ‘Wereld Die Nooit Vergaat’ lanceert Clouseau ook gelijktijdig hun nieuwe 'AR'-performance van ‘Tweesprong’. Als je dus de ‘Tweesprong’-app downloadt, dan word je getrakteerd op twee Clouseau-performances. Later volgt dan ook nog een gelijkaardige video van de volgende single ‘California’.

Koen en Kris over de nieuwe 'AR'-videoclip: "We zijn ongelooflijk blij om zoiets vernieuwend te lanceren en om deze revolutionaire technologie te mogen introduceren bij ons publiek. Verder vinden we het verrassend hoe en waar onze fans ons thuis gaan positioneren en kijken al uit naar die video’s."

De ‘Tweesprong’-applicatie kan je hier downloaden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over