Vlaanderen Muziekland is de wekelijkse afspraak op één (VRT) voor de liefhebbers van de Vlaamse amusementsmuziek. Duizenden Vlamingen zijn op de afspraak om de opnames en live-uitzendingen van het programma bij te wonen op de diverse locaties verspreid over Vlaanderen.

MENT TV produceert het jaar door op een hoogwaardige manier programma’s als De Vlaamse Top 10 en neemt deze programma’s op diverse locaties in heel Vlaanderen op. De vorige opnames vonden plaats in Plopsaland De Panne, de volgende op 18 augustus in Oostende (Wellington Renbaan Oostende Koerse).

De omroep biedt 24 uur per dag een platform voor de Vlaamse artiesten, evenement-organisatoren en de muziekindustrie om hun nieuwe producten en events aan het grote publiek voor te stellen. Ze mag meer dan 1.000.000 Vlamingen tot haar regelmatige kijkers rekenen. Binnen de 18+groep bereikt MENT TV zo’n 1 Vlaming op 5 of 20% van de markt.

Vanaf dit weekend zullen op MENT TV de eerste fragmenten uit Vlaanderen Muziekland in clipvorm binnen de verschillende muziekprogramma’s geprogrammeerd worden. Geena Lisa teased vanuit de MENT-studio de kijker om naar de volgende afleveringen op één te kijken én opnames of live-uitzendingen bij te wonen.

Door nummers uit Vlaanderen Muziekland ook los op MENT TV uit te zenden krijgt de Vlaamse muzieksector een extra groot promotieplatform ! MENT TV maakt in het kader van de samenwerking uiteraard op die manier ook promo voor het programma. Een waardevolle wisselwerking die de Vlaamse muzieksector en artiesten promotioneel ten goede komt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: