Het verdict van de jury is bekend Cliff Merayah (24) wint Host Wanted en wordt daardoor VJ op JIM. Het was een spannende finale waarbij Ray Cokes het eindverdict moest vellen. Hij koos voor Cliff omdat Ray ervan overtuigd is dat er bij Cliff een enorm groeipotentieel aanwezig is en omdat Cliff een nuchtere jongen is die veel wil leren en dat ook doet.

Hij heeft op een paar weken tijd een enorme vooruitgang gemaakt en kreeg hoe langer hoe meer zin om van het VJ’en ook écht zijn beroep te maken. VJ Cliff was tot voor een paar maanden totaal onbekend! Hij zag de oproep van Gerrit De Cock op JIM en besloot zijn kans te wagen. Hij had nooit durven dromen dat hij de finale zou halen, laat staan deze winnen!

De student communicatiemanagement mag eind juni de boeken sluiten en kan zich al verlekkeren op een nieuw avontuur dat reeds in de zomer zal starten op JIM. Hij zal samen met VJ Rik een nieuw festivalprogramma presenteren. Met Host Wanted maakt de jongerenzender nog maar eens zijn rol als kweekvijver van nieuw talent waar.

#Host Wanted Finale
De finale wordt herhaald op:
Zaterdag om 21u30
Zondag om 12u00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: