Het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen belooft een echte clash of the titans te worden. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Onder de coaches een bekend gezicht uit seizoen 1 en 2 dat terugkeert: Alex Callier. De vijfde Voice-reeks wordt ook de vijfde van ancien Koen Wauters. Hij coacht opnieuw aan de zijde van toppers Natalia en Bart Peeters, die vorig jaar met veel succes zijn debuut maakte. Begeleiding van het allerhoogste niveau is voor de kandidaten dus ook dit jaar een garantie. De presentatie blijft in handen van An Lemmens.

Op zoek gaan naar nieuw talent is mijn tweede natuur”, weet Alex Callier. “De intense spanning van de Blind Auditions, het coachen tijdens de Battles, het zien schitteren van talent in de liveshows, Natalia’s spontaniteit, Koens gedrevenheid en voor het eerst werken met Bart Peeters laten mij dus met enorm veel enthousiasme uitkijken naar het nieuwe seizoen van The Voice.

The Voice van Vlaanderen blijft voor heel wat televisiekijkers een vaste entertainmentafspraak op vrijdagavond. Het vorige seizoen was elke week goed voor bijna 1 miljoen kijkers – 985.000 om precies te zijn – en een marktaandeel van 49,9% (VVA 18-54, alle cijfers live +7). De audities voor de vijfde reeks gaan in februari 2017 van start. Wanneer The Voice van Vlaanderen opnieuw op het scherm komt, wordt later bekendgemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: