De eerste week van ‘Is er Wifi in Tahiti?’ kende geen winnaars, maar daar kan verandering in komen vanaf maandag 11 juli wanneer Niels Destadsbader opnieuw vier dagen lang heel wat bekende en onbekende Vlamingen over de vloer krijgt in de Wifi-studio. Zij strijden in vijf dolkomische en vooral grappig spelrondes om een ticket naar de zon. Wie mag zijn koffers pakken om te vertrekken naar een bestemming mét wifi? En wie moet het stellen met een 'staycation' op Belgische bodem?

AFLEVERING 5 OP MAANDAG 11 JULI 2016 OM 20.30

De week wordt ingezet met een clash tussen de twee tofste trio's die Vlaanderen rijk is: K3 versus De Romeo's. Leraar Denniz Van Linden uit Massenhoven heeft het getroffen met K3'tjes Hanne, Marthe en Klaasje. Saskia Pascal uit Melle heeft samen met haar man een groothandel in wijnen en likeuren en zit dus goed met Romeo's Davy Gilles, Chris Van Tongelen en Gunther Levi, altijd wel in voor een feestje. Maar kan er ook vandaag gevierd worden?

AFLEVERING 6 OP DINSDAG 12 JULI 2016 OM 20.30

Stewardess Jolien De Neve is afkomstig uit Gent maar woont sinds enkele maanden in Uithoorn in Noord-Holland, sinds ze verliefd werd op een Nederlandse piloot. Ze krijgt versterking van Sven De Ridder, Tine Embrechts en Ella Leyers. De sportieve Inge Van De Velde uit Erembodegem kan rekenen op de steun van Steven Goegebeur, Viv Van Dingenen en Ian Thomas, die er werkelijk alles aan doen om hun teamgenote aan een welverdiende reis te helpen.

AFLEVERING 7 OP WOENSDAG 13 JULI 2016 OM 20.30

Kimberly Coeckuit Sint-Denijs is al zes jaar redder aan zee in Oostende, maar ze hoopt door haar deelname aan 'Is er Wifi in Tahiti?' eens andere oorden te kunnen opzoeken. Daarvoor krijgt ze versterking van Kaztaars Olga Leyers, Nathan Naenen en Bab Buelens. Barbara Van Deynse uit Kaprijke kan rekenen op de steun van Laura Tesoro, Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser, die hij zonder het te beseffen in één van de rondes tegenkomt.

AFLEVERING 8 OP DONDERDAG 14 JULI 2016 OM 20.30

Wie niet waagt, niet wint. De 23-jarige Enya Kerstes uit Aalst is erop gebrand een reis naar de zon af te dwingen. Het team dat haar daarbij moet helpen bestaat uit Cath Luyten, Bart Kaëll en Showbizz Bart, die zich in de blinddoekronde vooral zorgen maakt om zijn haar. De 24-jarige Jarrith Celis uit Brasschaat trekt ten strijde met Ghostrockers Marie Verhulst, Justine De Jonckheere en Matthew Michael.

De afleveringen van Familie zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: