Na Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) en Eva Daeleman (Ella Leyers) verwelkomt nu ook omroepster Andrea Croonenberghs (Clara Cleymans) de kijkers bij één. Ze kondigt Married with Children aan, de jaren ’80 reeks over schoenverkoper Al Bundy (Ivan Pecnik) en zijn dolkomische familie (Tine Embrechts als Peggy, Jonas Van Geel als Bud, Ella Leyers als Kelly en Clara Cleymans als buurvrouw Macy).

Maar eerst is er de BV-special van Valkuil met host Kurt Rogiërs (een gastrol van de echte). Vandaag spelen de bomma (Chris Van Espen), Annemie Struyf (Nathalie Meskens) en de meest beruchte non van Vlaanderen, zuster Katharina (Walter Baele), tegen elkaar. Wie blijft het langst overeind?

In Alloo bij de Wegpolitie polst Luk (Guga Baúl) bij de inspecteurs naar de telefoneergewoontes achter het stuur en in de Twittertegel is Otto-Jan Ham (Guga Baúl) samen met zijn gast Annelien Coorevits (Clara Cleymans) aanbeland bij de tweets van haar man Olivier Deschacht.

De Romeo’s (Jonas Van Geel als Chris Van Tongelen, Chris Van Espen als Gunther Levi en Guga Baúl als Davy Gilles) zingen een liedje over Bart De Wever. Daarna snelt Chris naar huis want hij belt elke dag met zijn vrouw Brigitte. Zij zit immers in Amerika met haar zoon Ian Thomas (Jonas Van Geel) die het er helemaal probeert te maken. Brigitte is echter in geen velden te bespeuren, en dus moet Chris het maar met zijn stiefzoon doen.

Thuis bij Frank (Guga Baúl) en Simonneke (Ella Leyers): zij is weer overstuur na het lezen van een verontrustend krantenartikel. De voetbalbond staat in rep en roer na het opstappen van CEO Steven Martens. Na beschuldigingen van financieel wanbeheer was het vertrouwen helemaal zoek. François De Keersmaecker (Ivan Pecnik), voorzitter van de Belgische voetbalbond, geeft een woordje uitleg.

Verder in de zevende aflevering van Tegen de Sterren Op op woensdag 18 februari 2015: Nigel Williams (Ivan Pecnik) heeft het over de dure festivals. Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans) heeft weer een ongelukje, nu in de Wasbar. Rode Duivels Thibaut Courtois (Guga Baúl), Steven Defour (Jonas Van Geel), Marouane Fellaini (Walter Baele), Kevin De Bruyne (Jonas Van Geel) en hun coach Marc Wilmots (Ivan Pecnik) analyseren de voetbalwedstrijd. Regi (Jonas Van Geel) werkt aan een wereldhit maar krijgt dan met een probleem te kampen: de zoveelste black-out op een week tijd. Zijn buurman Patje Krimson (Guga Baúl) blijkt de boosdoener te zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: