• De iconische witte tent is vanmiddag opgezet op Malieveld
  • Extra shows van 1 tot en met 8 december (tickets te koop vanaf 9 oktober)
  • Vanaf vandaag 35% korting voor 35 shows tot en met 7 oktober
  • Beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor show op 11 oktober

Met het hijsen van de iconische Big Top tent van Cirque du Soleil komt de showreeks van TOTEM steeds dichterbij. Het ‘Big Top Raising’ evenement op Malieveld waarbij een team van ruim 60 mannen en vrouwen meer dan 1000 stalen palen vanaf de grond omhoog hees, vond vanmiddag plaats.

Extra shows
Cirque du Soleil is verheugd aan te kunnen kondigen dat er vanaf 1 december een laatste extra week is toegevoegd aan de showreeks. Speciale pre-sale kaarten voor Cirque clubleden voor de extra shows worden vanaf aanstaande dinsdag 8 oktober beschikbaar gesteld. Reguliere kaarten zijn te koop vanaf woensdag 9 oktober via www.cirquedusoleil.com/totem, www.ticketmaster.nl en www.eventim.nl.

Cirque du Soleil 35% kortingsactie
Cirque du Soleil kondigt met trots een speciale 35% kortingsactie aan. Nederlandse fans krijgen vanaf vandaag de kans om tickets te kopen met een korting van 35% voor 35 shows. Deze actie loopt tot en met 7 oktober via www.ticketmaster.nl en www.eventim.nl.

Over de Big Top en Cirque du Soleil Village:

  • De Big Top biedt een capaciteit van meer dan 2.600 zitplaatsen
  • De totale opbouw duurt 8 dagen – dit is inclusief de opbouw van de Big Top, de concessie- en artist tent, kassa, administratieve kantoren en de keuken
  • De Big Top is maar liefst 19 meter hoog en heeft een diameter van 51 meter
  • De 4 masten bereiken een hoogte van 25 meter
  • De Big Top wordt opgezet met behulp van 550 tentharingen van 1.5 meter lang
  • De Big Top, VIP, artist en overige tenten zijn voorzien van airconditioning
  • TOTEM reist met 78 trailers inclusief 2,000 ton aan onderdelen en uitrusting

Over TOTEM
Op een eiland in de vorm van een reuzenschildpad, volgt TOTEM de fascinerende reis van de menselijke soort; van zijn oorspronkelijke amfibische staat tot zijn uiteindelijke verlangen om te vliegen. Door middel van een visuele en acrobatische taal verkent TOTEM de banden die de mens verbinden met andere soorten alsmede zijn dromen en zijn oneindige mogelijkheden.

Met acrobatische performances die geselecteerde scènes uit het evolutieverhaal weergeven, toont TOTEM een wereld van archetypische personages die ieder op hun eigen manier de eeuwige, existentiële vragen van het leven laten zien. Wisselend tussen wetenschap en legende, en doorspekt met aboriginele scheppingsverhalen, verkent TOTEM de evolutionaire vooruitgang van soorten, de voortdurende zoektocht van de mens naar evenwicht en de nieuwsgierigheid die hem steeds verder, sneller en hoger drijft.

Sinds de wereldpremière in 2010 zijn meer dan 5 miljoen mensen, in meer dan 50 steden over de hele wereld, gebiologeerd geraakt door de intieme en betoverende sfeer van TOTEM. Geschreven en geregisseerd door Robert Lepage, bestaat TOTEM uit een cast van 48 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers, in een fenomenale show van atletiek, komedie, soul-touching theatrale en verrassende visuele effecten.

Over Cirque du Soleil Entertainment Group
Cirque du Soleil Entertainment Group, dat in 1984 begon met 20 street performers, in inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd gerenommeerde producent van live entertainment. De Canadese organisatie trok al meer dan 190 miljoen bezoekers en presenteerde producties in bijna 450 steden in meer dan 60 landen. Momenteel werken meer dan 4000 mensen, waaronder 1400 artiesten, uit bijna 50 verschillende landen voor Cirque du Soleil, dat met hun producties een hoger doel nastreeft.

Naast hun wereldwijd geroemde circuskunst, zet de Canadese organisatie hun creativiteit in voor een keur aan entertainmentvormen, zoals multimediaproducties, themaparken en speciale evenementen.

Cirque du Soleil Entertainment Group wil een positieve impact maken op de mensheid en onze planeet, met creativiteit en kunst als belangrijkste wapens.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Cirque du Soleil - Totem
Datum: 
Vanaf 11 oktober 2019
Locatie: 
Malieveld, Den Haag

Reservatie:

Meer over