CircoLoco Records presenteert met trots The Attention Deficit Track, een van de meest geanticipeerde tracks van deze zomer, en de eerste single van Skream’s komende release bij CircoLoco Records, The Attention Deficit EP — is vanaf nu beschikbaar op alle digitale muziekdiensten, waaronder Apple Music en Spotify.

The Attention Deficit Track, gemaakt door de Britse producer and DJ Skream, en co-producer Jackmaster, is nu al een veelgevraagde club anthem, en werd al gedraaid door verschillende DJ’s wereldwijd, vooraf aan de release van vandaag. Vanaf 15 juli is ook The Attention Deficit EP beschikbaar, een EP met vier nummers, waaronder de radio-edit van The Attention Deficit Track samen met extra producties van Skream en anderen. Pre-order en pre-save van deze EP is vanaf nu mogelijk via de CircoLoco Records-website.

CircoLoco Records & NEZ present CLR 002 Vinyl, komt uit op 29 juli – pre-order is vanaf nu mogelijk

Naast bovenstaande releases, presenteren we ook de vinyl-release van CircoLoco Records & NEZ Present CLR 002. Deze komt uit op 29 juli, en pre-order is vanaf nu mogelijk via de CircoLoco Records Store en No Soul for Sale.

Deze limited-run black vinyl met cover artwork door de designer Toiletpaper, bevat drie genre-overstijgende tracks van de artiest en producer NEZ, en gastartiesten Moodymann, Three 6 Mafia’s Gangsta Boo en ScHoolboy Q. Samen brengen ze de werelden van hip-hop en house samen met Nez’s onderscheidende sound.

CircoLoco Records & NEZ Present CLR 002 is momenteel al beschikbaar op alle grote digitale muziekdiensten, waaronderApple Music en Spotify. De tracks waren al te horen in onder andere sets van BBC Radio 1’ DJ Pete Tong, waren te horen via de GTA Online Radio dial, en als muziek onder de teaser trailer voor Los Santos Tuners.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: