CircoLoco Records presenteert met trots de Monday Dreamin’ Vinyl Box Set, een collectie bestaande uit 5 elpees van de eerste release in de CircoLoco Records Catalogus. Vanaf nu verkrijgbaar.

Ter ere van de lancering van onze samenwerking met legendarische clubcultuuriconen CircoLoco, bevat de Monday Dreamin’ Vinyl Box Set harde tracks van visionairs uit elk tijdperk van CircoLoco’s 20-jarige partygeschiedenis. Waaronder twee singles die de Essential New Tune awards van Pete Tong van BBC Radio 1 ontvingen: Seth Troxler’s Lumartes en DJ Tennis’ Atlanta. Ook zijn er tracks van Carl Craig, tINI, Kerri Chandler, Rampa, Sama’ Abdulhadi en nog veel meer.

Als onderdeel van GTA Online: Los Santos Tuners met Monday Dreamin’ artiest Moodymann wordt deze veelgeprezen debuut compilatie van CircoLoco Records gepresenteerd in matte full-color hoes met artwork ontworpen door Toiletpaper.

De Monday Dreamin’ Vinyl Box wordt verkocht op Bandcamp, No Soul For Sale en in geselecteerde platenwinkels wereldwijd. The Monday Dreamin’ Vinyl Box Set bevat:

Side A
Lost Souls Of Saturn & TOKiMONSTA — Revision Of The Past
Moodymann — Keep On Coming feat. CD

Side B
Luciano — Mantra For Lizzie

Side C
Jamie Jones — Laser Lass
Carl Craig — Forever Free

Side D
Deichkind — Autonom (Dixon Edit)
Adam Beyer — Break It Up
Tale Of Us — Nova Two

Side E
DJ Tennis — Atlanta
Mano Le Tough — As If To Say

Side F
Kerri Chandler — You
Butch — Raindrops feat. Kemelion

Side G
Damian Lazarus — The Future feat. Robert Owens
Sama' Abdulhadi — Reverie

Side H
Seth Troxler — Lumartes (Extended)
Margaret Dygas — Wishing Well

Side I

Rampa — The Church
tINI — What If, Then What? feat. Amiture

Side J

Red Axes — Calib
Bedouin — Up In Flames

Het belooft een groot jaar te worden voor CircoLoco Records met een heleboel gave dingen in het vooruitzicht, waaronder een vinyl release voor CircoLoco Records & NEZ Present CLR 002, plus nieuwe muziek en meer. Blijf op de hoogte voor meer details die binnenkort volgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: