Maak kennis met Circle with Disney: de slimme manier voor families om online toegang tot het internet en schermtijd van je kinderen te beheren op de manier zoals jij het als ouder wenst. Dit slimme apparaatje connecteert draadloos met Wi-Fi in huis en stelt ouders in staat om elk apparaat (tablet - computer – telefoon – spelconsoles) apart of samen te beheren op het netwerk. Met de gratis Circle App (iOS en Android) creëer je een uniek profiel voor elk gezinslid met filter per toestel, interesse en tijd. Als ouder beheer en limiteer je zo de online activiteiten van je kinderen thuis of van op afstand. Naast het filteren van content, kan je ook een “bedtijd” voor de toestellen instellen. Of als het echt niet anders kan, zet jij als ouder vanaf nu het internet gewoon compleet op pauze – met één simpele druk op de knop.

Met MyCircle, krijgt elk gezinslid bovendien een gepersonaliseerd dashboard. Dankzij het partnership met Disney, biedt MyCircle zo content waar ouders op kunnen vertrouwen en kinderen van houden. De MyCircle app geeft ook toegang tot Disney videos, blogs, GIF’s, emojis, muziek, games, personages en nog veel meer.

“Kinderen komen hoe langer hoe meer in aanraking met Disney verhalen en personages via mobile en online toestellen. Dankzij Circle with Disney hebben ouders een tool om deze ervaringen te omkaderen,” zegt Serge Van Eyck, Chief Marketing Officer bij The Walt Disney Company België. “Als marktleider in de productie van kids content is Disney vastberaden om ouders te helpen in de zoektocht welke digitale levensstijl het beste past bij hen thuis en dankzij Circle with Disney is dit nu mogelijk.”

“Met Circle is het onze missie om de connectie van families met het internet en uiteindelijk ook met elkaar te herdefiniëren”, licht Paul Heuzen, Marketing Director bij Dutch Solar Group die Circle with Disney verdeelt, toe.

Key features van Circle with Disney:

TIJDSLIMIETEN: Stel de dagelijkse tijdslimiet in voor elke app, platform, toestel of zelfs per contentcategorie. Je kan dit ook open laten en eerder de totale online tijd per dag vastleggen.

FILTER & SAFE SEARCH: Met deze optie filter je de content per gezinslid op basis van leeftijd en interesse. Circle with Disney heeft vier voorgeprogrammeerde leeftijdsniveaus waarmee je elk platform, app, website en contentcategorie kan afstemmen op een gekozen filter. Op basis hiervan wordt ongewenste content eruit gefilterd. Circle gebruikt automatisch Google Safe Search om expliciete content te verwijderen.

INSIGHTS: Via Insights krijg je inzicht waar je kinderen het meeste online tijd aan besteden – per platform, categorie en website – per dag, maand of per jaar. Zo zie je direct waar iemand het meeste tijd aan besteedt.

PAUZE: Jawel, jij kan als ouder vanaf nu het internet op pauze zetten! Met één druk op de knop, stop je de toegang tot het internet voor een bepaald toestel, één gezinslid of voor het ganse gezin. Zo is huiswerktijd echt huiswerktijd.

BEDTIJD: Dankzij de BedTijd functie, programmeer je voor elk gezinslid en hun toestellen een moment waarop ze gedisconnecteerd worden van het internet. Zo zeggen je toestellen zelf welterusten en moet jij niet meer vragen aan de kinderen om offline te gaan. Idem dito voor de ochtenden waar toestellen terug online gaan.

BLOKKEER ADVERTENTIES: Circle with Disney blokkeert reclame op elk aangesloten toestel indien je dit wenst.

ELK APPARATAAT: Of het nu een tablet, smartphone of gaming console is, Circle with Disney kent en connecteert met elk toestel dat verbonden is met jouw Wi-Fi zodat jij ten allen tijde de toegang kan beheren. Zelfs wanneer een gasttoestel inlogt op jouw draadloos (of vast) netwerk, bepaal jij of je hiervoor bepaalde parameters wenst in te stellen.

Circle Go is ontworpen voor gezinnen onderweg. Het beheren van de toestellen van kinderen waar ze zich dan ook bevinden: het abonnement Circle Go maakt het mogelijk. Circle Gohaalt alle instellingen van de toestellen van kinderen thuis op, en neemt ze mee naar 3G / 4G LTE en elk ander WiFi netwerk waarmee ze verbinden.

Circle with Disney is beschikbaar in België via meetcircle.be, DisneyStore.com/circle en natuurlijk ook bij de bekende elektronica retail kanalen voor een aanbevolen verkoopprijs van 119 euro[1]. De Circle app kan gratis gedownload worden via de iTunes Store of via Google Play.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: