Meer dan tweeduizend enthousiaste fans hebben zaterdagavond in een uitverkocht Ethias Theater in Hasselt de aftrap meegemaakt van de ’25 jaar’ concertreeks van Christoff. De schlagerkoning zorgde voor een onvergetelijk muzikaal feest met een terugblik op zijn prille hitjes met heel wat foto’s uit de oude doos, nummers uit zijn recente met goud bekroonde album; ‘Hou me vast” en natuurlijk grote hits als ‘Een ster’, ‘Zeven zonden” en ‘Sweet Caroline”. ’25 jaar Christoff’ is een niet te missen muzikaal en visueel spektakel, waaruit andermaal blijkt dat Christoff dé vernieuwer van het genre in Vlaanderen is.

Christoff is de succesrijkste schlagerartiest in Vlaanderen van de voorbije jaren. Hij verkocht meer dan 300,000 albums in de voorbije tien jaar, kreeg 6 keer de Zomerhit-trofee en 5 keer een MIA.

“Die eerste 25 jaar zijn voorbij gevlogen”, zegt hij. ‘Ik heb in niets voor niets gekregen in mijn carrière, maar ik ben trots op waar ik nu sta. Bovendien heb ik het gevoel dat dit nog maar het begin is. Er komen zoveel mooie, nieuwe dingen op mij af.”

Er zijn nog ’25 jaar Christoff’ concerten op:

  • 30 oktober, Kursaal Oostende (laatste tickets)
  • 26 november, Oktoberhallen, Wieze (laatste tickets)
  • 27 november, Oktoberhallen, Wieze (namiddagshow, gratis busvervoer indien gewenst)

Alle info op www.25jaarchristoff.be

Klubbb3 te gast op 25 Jaar Christoff In Kursaal Oostende

Tijdens het 2de “25 jaar concert’ van Christoff op 30/10 in Kursaal Oostende zal KLUBBB3 te gast zijn. De schlagerband van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff is dé schlager hit van het moment in Duitsland. Met al meer dan 180,000 verkochte CD’s van hun debuutalbum, is KLUBBB3 een ware sensatie bij onze Oosterburen.

“De Duitse en Oostenrijkse tv hebben daarom gevraagd of Jan en ik samen met Florian op zaterdagavond 22 oktober “Schlagerboom” willen presenteren”, zegt Christoff. “Dit wordt een nooit geziene show met de allergrootste sterren uit Europa (o.a. onze Helmut Lotti is van de partij) en talrijke verrassingen”.

In het voorjaar van 2017 gaat KLUBBB3 ook samen met Florian Silbereisen toeren door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Vlaanderen.

Tickets voor het concert op 14 april 2017 in Lotto Arena, Antwerpen zijn vanaf nu te koop : www.teleticketservice.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over