2016 wordt een echt feestjaar voor Christoff. Vlaanderens populairste schlagerzanger brengt traditiegetrouw op 11 juli een gloednieuw studio album uit. Hiervoor werkt hij weer samen met zijn vaste producer Hans Aalbers. Een gouden samenwerking zo blijkt, want inmiddels heeft Christoff, sinds hij een artiestencontract tekende bij Universal Music Belgium, al ruim 350,000 CD’s verkocht. Met de huidige single, Ik ben geboren om van jou te houden, geeft hij alvast een voorsmaakje van wat de komende CD te bieden zal hebben.

Uiteraard zal Christoff zijn 25-jarige carrière uitgebreid vieren met de fans. Met drie exclusieve “25 jaar”-concerten geeft Christoff een extra feestelijk randje aan dit jubileumjaar.

Als kers op de taart lanceert Christoff dit najaar een eigen schoenencollectie. De voorbije maanden was de zanger alvast druk aan het werk achter de schermen om een persoonlijke schoenenlijn te ontwikkelen.

Deze zal o.a. met de ondersteuning van Torfs, één van de toonaangevende schoenenzaken in ons land, in de markt gezet worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over