Groots kerstconcert Christoff in Nationale Basiliek van Koekelberg

De populaire Vlaamse zanger Christoff treedt op 17 december 2017 voor de 5e keer op in de basiliek van Koekelberg. Het concert vormt het hoogtepunt van de kerstconcertreeks van Christoff. Samen met Brussels Staatssecretaris Bianca Debaets maakt Christoff het mogelijk dat 150 Brusselaars die in kansarmoede leven het concert vanop de eerste rij kunnen meemaken. Daarenboven zal een deel van de opbrengst van de avond worden weggeschonken aan een Brusselse organisatie in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel.

Ik kom heel erg graag in onze hoofdstad Brussel. Het is voor mij als zanger en als gelovig mens een grote eer om in de nationale basiliek te mogen optreden. Ik ben blij dat ik in deze kerstperiode iets kan doen voor mensen die het niet gemakkelijk hebben in het leven”, vertelt Christoff.

Ik ben aangenaam verrast dat Christoff de opbrengst van zijn Brussels concert wil delen met de Brusselaars die daar het meeste nood aan hebben. Christoff is een opmerkelijke zanger en een warme persoon. Ik denk dat zijn open en tolerante levenshouding een inspiratie kunnen zijn voor velen”, aldus Brussels Staatssecretaris Bianca Debaets.

Met het album ‘De Hits’ leverde Christoff in oktober een unieke verzameling af met al zijn nummer 1 uit van de voorbije 10 jaar, voor hem bijzondere nummers en 3 nieuwe opnames, waaronder de huidige hitsingle ‘Door jou’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over