Het lijkt wel of de carrière van de 30 jarige Vlaamse zanger Christoff plotseling in een stroomversnelling is terechtgekomen. Over twee weken viert Christoff z’n “15 jaar Christoff’ in een uitverkocht Casino van Middelkerke, toch heeft het er plotseling alle schijn van dat hij die verjaardag kan vieren met z’n eerste grote hitsingle. ‘Eenmaal komt voor jou die dag’ vliegt als een trein in de hitparade. De nieuwe single stijgt deze week door naar # 4 in de Vlaamse Top 10 en komt als hoogste nieuwe binnen in de Ultratop 50 op # 37. In de Radio 2 Top 30 van aanstaande zaterdag komt ‘Eenmaal komt voor jou die dag’ nieuw binnen op # 28. Deze week kwam voor de sympathieke zanger nog meer goed nieuws want Christoff is van de partij tijdens de eerste opnames van ‘Tien om te zien’ op maandag 4 juli in Blankenberge.

‘”Voor mij was het even wennen toen ik het nummer ‘Eenmaal komt voor jou die dag’ kreeg aangeboden. Je mag gerust zeggen dat het liedje een Nederlandstalige versie is van een Duitse schlager en ik had nog nooit eerder dit soort van nummers opgenomen. Waarom niet? Goh, ik wist niet goed of dat de richting was die ik wou uitgaan. Uiteindelijk heb ik voor mezelf uitgemaakt dat ik echt dit soort van nummers wil gaan brengen. Het genre zit niet alleen in de lift, bovendien geeft het mij tijdens optredens bijzonder veel voldoening. Sinds ik ‘Eenmaal komt voor jou die dag’ heb uitgebracht ben ik overladen door reacties van de fans. Allemaal heel positief, mensen die mij kwamen vertelen dat ze het echt heel leuk vinden. Ja, ik ben een bijzonder gelukkig man” zegt Christoff dolenthousiast.

Dit weekend kan je Christoff aan het werk zien in gans Vlaanderen. Vooral het concert ‘Op Volle Toeren’ op zondag 2 juli in de Oktoberhallen in Wieze staat met stip in z’n agenda.

www.christoff.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: