Christoff mocht deze namiddag uit handen van Patrick Guns, de general manager van Universal Belgium, een platina award in ontvangst nemen voor de verkoop van meer dan 20,000 stuks van ‘Altijd onderweg”.

“M’n 8ste platina album op rij”, zegt Christoff. “Dat is ongelofelijk en is een duwtje in de rug om het met mijn volgende CD nog beter te doen. We zijn inmiddels al nummers aan het uitzoeken voor mijn kerstalbum dat in november zal verschijnen. Waarom een kerst-CD? Daar droom ik al jaren van en nu was de tijd rijp om zo’n album te maken. Aan deze CD koppelen we trouwens een grote reeks kerstconcerten in Vlaanderen”.

Maar voor het zover is maakt Christoff zich op voor nog 2 concerten met Will Tura, op 19 en 27 juni in het Kursaal van Oostende. (die zijn inmiddels uitverkocht). Wie Christoff deze zomer nog live aan het werk wil zien kan onder andere op 18 juli terecht in Casino Knokke voor een uniek galaconcert. Tickets & info: www.teleticketservice.com. Alle optredendata zijn te vinden op www.christoff.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over