In augustus schiet de temperatuur op het Klein Strand van Oostende de hoogte in. Op woensdag 12, dinsdag 18 en maandag 24 augustus 2015 strijkt de crème de la crème van de muziekwereld er neer voor de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. Gastvrouw Nathalie ‘Natalia’ Meskens en gastheer Christoff zijn alvast onderweg voor hét muziekfeest van het jaar.

Een bijzondere clash tussen de voorjaarstoppers Tegen de Sterren Op en Liefde voor Muziek, dát is Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. De artiesten uit Liefde voor Muziek brengen samen met hun Vlaamse en internationale collega’s – die soms verdacht veel lijken op de acteurs van Tegen de Sterren Op – zomerse covers van vroeger en nu. Allemaal geven ze hun eigen invulling aan bestaande nummers die iedereen bekend in de oren klinken, met verrassende resultaten tot gevolg. Onder meer K3, Stan Van Samang, Natalia, Slongs Dievanongs, Bandits, School is Cool, Ian Thomas, De Romeo's en Nielson maken in Liefde voor Sterren tegen de Muziek op een zijsprongetje om zich te wagen aan een originele cover.

Een muziekfeest zonder publiek is echter als een ‘Natalia’ zonder Kempisch accent. Daarom nodigen Christoff en ‘Natalia’ iedereen uit om massaal naar Oostende af te zakken voor de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. Dat doen ze in een ludieke oproep, die vanaf vandaag te zien is bij VTM en te bekijken is via deze link. Afspraak op woensdag 12, dinsdag 18 en maandag 24 augustus 2015 vanaf 20.30 uur op het Klein Strand van Oostende. De uitzendingen van ‘Liefde voor Sterren tegen de Muziek op’ volgen vanaf 14 augustus 2015, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: