Christoff - Belle Perez

Christoff en Spaanse schone Belle Perez bundelen hun zangkrachten voor een uniek duet. Met ‘Ik Hoor Bij Jou‘ brengen Christoff en Belle een cover van ‘I Belong To You’, het duet dat Eros Ramazotti samen met de Amerikaanse popster Anastacia uitbracht in 2006.  

“Op het album ‘Christoff en Vrienden 2’ wou ik absoluut een lied opnemen met Belle”, vertelt Christoff. “Een geweldige zangeres en inmiddels een echte vriendin. Zij stelde voor om een bewerking te maken van ‘I Belong To You’.” In de studio stond Christoff met dit lied voor een nieuwe uitdaging, want hij zingt voor de eerste keer in het Spaans! ‘Het was Belle die me overtuigde om ook een stukje in het Spaans te zingen.”

‘Ik Hoor Bij Jou’ is ondertussen de vierde single uit het album ‘Christoff en Vrienden 2’. Bekijk ook de live versie van dit fantastische duet op ‘Christoff en Vrienden XL’! Op deze cd + dvd herbeleef je het spetterende concert dat Christoff en zijn muzikale vrienden gaven op 26 oktober in de Ethias Arena te Hasselt. Met onder andere de Romeo’s, Robby Longo, Rob De Nijs, special guest Jan Smit en vele anderen.

Download de single op iTunes: Ik Hoor Bij Jou - Single - Christoff & Belle Perez

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over