Het is een fantastisch jaar geweest voor Christine And The Queens. Een jaar geleden kwam single ‘Christine’ aan de oppervlakte; die zag en overwon niet veel later. Het leverde haar een allereerste nummer 1 op in een single chart. Wereldwijd! Album Chaleur Humaine volgde in die voetsporen met een wekenlange top-10 notering. Een fenomeen was geboren.

Wie Christine And The Queens live aan het werk zag kan dat alleen maar beamen. Het begon met een wervelende passage op Music For Life. Daarna speelde ze achtereenvolgens het Koninklijk Circus, Het Modemuseum in Antwerpen, de KlubC in Werchter en de mainstage op Pukkelpop plat. Met het uitverkochte concert in Vorst Nationaal morgen is de kers op de taart er.

In november gaat ze verder op haar veroveringstocht in de Verenigde Staten waarna ze tijd vrijmaakt om aan een nieuw album te werken. Maar eerst kunnen we nog genieten van een hertuitgave van het debuutalbum mét VEEL mooi extra materiaal.

Inclusief live DVD van haar concert in de Zénith (Parijs) en vijf nieuwe nummers :

« Amazoniaque », « Intranquilité », « Safe and Holy » (nieuwe productie) en twee nieuwe nummers vanop de Amerikaanse uitgave : « No Harm Is Done » (ft. Tunji Ige) en « Jonathan » (ft. Perfume Genius).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: