Publieksfavoriete Christine and the Queens, de grote winnares van de afgelopen Victoires de la Musique ('Beste Vrouwelijke Artieste' en 'Beste videoclip' voor "Saint Claude"), is ontegensprekelijk dé revelatie van 2014. Het lijdt dan ook geen twijfel dat 2015 voor haar het jaar van de bevestiging wordt! Na uitverkochte concerten in de Botanique afgelopen oktober en in het Koninklijk Circus binnenkort op 17 maart, en in afwachting van haar passage op Rock Werchter (op 28 juni), weet Christine and the Queens een steeds groter publiek voor zich te winnen. Ook in ons land zet ze steeds grotere stappen voorwaarts, nu ze een nieuwe concertafspraak vastlegt in de Brusselse muziektempel. Op vrijdag 2 oktober staat ze op de planken in Vorst Nationaal!

Haar debuutplaat 'Chaleur Humaine' kwam uit in juni 2014 en stapelde de successen op, zowel bij het publiek als de critici. Héloïse, alias Christine, leverde een plaat af, exact zoals ze die bedoeld had: een overtuigend minimalisme, met zo min mogelijk instrumenten en mogelijke pistes. Haar handelsmerken zijn onweerstaanbare ritmes, natuurlijke zanglijnen en versterkte snaren. Het resultaat is een eerbetoon aan het onverwachte, aan ontmoetingen en de ontdekking van haar eigen persoonlijkheid en lichaam. 'Chaleur Humaine' is voornamelijk geschreven in het Frans, maar bevat volop subtiele hints naar het Engels.

Christine and the Queens kondigt dus een nieuwe afspraak aan met haar Belgische fans, en nodigt ons uit om haar nieuwe plaat live te komen ontdekken tijdens een freaky popconcert dat het midden houdt tussen muziek, theater, dans en video. Christine and the Queens staat op vrijdag 2 oktober op het podium in Vorst Nationaal. Een absoluut onmisbare show!

De ticketverkoop voor dit concert gaat van start op dinsdag 10 maart om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Christine and the Queens
Datum: 
Vrijdag 2 oktober 2015
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over