Eerder dit jaar kondigde Christina Aguilera een exclusieve headlining residency in Las Vegas aan. De eerste ‘Christina Aguilera: The Xperience’ show staat gepland op vrijdag 31 mei in het legendarische Zappo Theater in Planet Hollywood Resort & Casino en belooft een energieke belevenis vol zang, dans en visueel spektakel te worden. De residency luidt de terugkeer in van één van ’s werelds meest bejubelde popartiesten aller tijden. Een nieuwe wereldtournee kon niet uitblijven! ‘The X Tour’ zet deze zomer voet aan wal in Europa en houdt op zaterdag 6 juli halt in het Sportpaleis Antwerpen!

De Amerikaanse superster brak 20 jaar geleden internationaal door met een gigantische monsterhit. “Genie In A Bottle” domineerde overal ter wereld wekenlang de charts. Sindsdien is het aantal hits nauwelijks bij te houden. Christina heeft vijf nr. 1 singles in de Billboard Hot 100 op haar naam staan, verkocht in haar carrière meer dan 43 miljoen platen en wist met haar songs maar liefst zes Grammy Awards in de wacht te slepen. Meer dan terecht werd ze dan ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk Of Fame.

Op de setlist van Christina Aguilera’s eerste tour in dertien jaar staan alle grote favorieten als “Dirrty”, “Genie In A Bottle”, “Beautiful”, “Hurt”, “Ain’t No Other Man” en “Fighter” naast nieuwe nummers uit haar jongste album ‘Liberation’ (2018). Tickets voor het concert op zaterdag 6 juli in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 maart om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Christina Aguilera
Datum: 
Zaterdag 6 juli 2019
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over