Na de eerste 8 bevestigingen krijgt de line up van Couleur Café 2014 versterking van een rist fijne namen. De Britse triphop iconen Morcheeba en het Zuid-Afrikaans/Nederlands elektronische hiphopfenomeen Skip & Die komen op vrijdag 27 juni naar Tour & Taxis.

Zaterdag 28 juni beloven Chinese Man hun tienjarig bestaan te vieren met een in electronica gedrenkt hiphop feest zoals alleen zij dat kunnen bouwen. In de categorie ‘dringend te ontdekken talent’ is er die dag Chance The Rapper, wiens flow niet moet onderdoen voor die van Kendrick Lamar, en de prachtige soulhiphop-zangeres Akua Naru.

Zondag 29 juni hebben we de meest ‘hotte’ reggae artiest van het moment  Protoje met zijn Indiggnation Band en tenslotte nog The Soul Rebels, een sympathieke brass band uit New Orleans die zowel door Kanye West als door Metallica op handen wordt gedragen. Meer bevestigingen volgen binnenkort.

De voorverkoop is intussen prima gestart via www.couleurcafe.be, waar u ook de praktische info en meer details over de geprogrammeerde artiesten vindt. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor de laatste updates.

Line-up per dag

De nieuwe namen staan in het vet, meer bevestigingen volgen binnenkort.

  • Vrijdag 27/06: Morcheeba Skip & Die - Dilated Peoples – Basement Jaxx
  • Zaterdag 28/06: Chance the Rapper - Chinese ManAkua Naru - Laura Mvula
  • Zondag 29/06: Protoje & The Indiggnation - The Soul Rebels  - Jurassic 5 – Alpha Blondy - Youssoupha – John Butler Trio - Suarez

Gebruik het openbaar vervoer

Met je Couleur Café ticket kan je gratis van en naar het festival reizen via de bussen, trams en metro’s van de MIVB en onze eigen nachtbussen. De NMBS geeft 50% korting op treinreizen van en naar Brussel van vrijdag 27 tot maandag 30 juni. Bijna 30.000 festivalgangers maakten de voorbije jaren gebruik van dit aanbod.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
27- 28- 29 juni 2014
Locatie: 
Tour & Taxis Brussels

Reservatie:

Meer over