Vlaamse publiek sluit "Nonkel Jef" in zijn armen: 10 000 verkochte tickets.

Na drie onvergetelijke weekends viel zondag 6 oktober het doek over de allerlaatse voorstelling van de komedie CHEZ NONKEL JEF in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het publiek was er dol op. Elke avond kregen "Nonkel Jef" Ivo Pauwels en zijn collega's Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Danni Heylen en Andy Peelman een staande ovatie. Het mooiste eerbetoon denkbaar... Het publiek koestert deze Kempense boer duidelijk nog steeds.
Vanaf 25 oktober tot en met 8 december gaat CHEZ NONKEL JEF op tournee door Vlaanderen. De állerlaatste kans om Ivo Pauwels te zien schitteren op de theaterplanken als "Nonkel Jef". Snel wezen is de boodschap, in Oostkamp is al één voorstelling uitverkocht en een aantal theaters melden nu al dat er nog maar enkele tickets beschikbaar zijn. De volledige speelkalender vindt men op www.nonkeljefinhettheater.be.

Derde en laatste voorstelling gebaseerd op vlaamse sitcom Nonkel Jef

Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom "Nonkel Jef" die in de tweede helft van de jaren '90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, "Nonkel Jef", was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken... In 2016 en in 2018 kreeg "Nonkel Jef" een bijzonder succesvol tweede en derde leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tournee door heel Vlaanderen. Maar Nonkel Jef is nog niet uitgeboerd! Na "Nonkel Jef zit in de patatten" en "Nonkel Jef & de verloren zoon" is er nu "Chez Nonkel Jef", het allerlaatste stuk waarin we mogen meemaken hoe "Nonkel Jef" zijn boerderij omtovert tot pop-up restaurant en tot over zijn oren verliefd wordt.

Chez Nonkel Jef, een aanrader voor fijnproevers - laatste keer in het Theater

Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En ‘Chez Nonkel Jef’ is geboren. Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. ‘Chez Nonkel Jef’ is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte cuisson!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Chez Nonkel Jef
Datum: 
Vanaf 25 oktober 2019
Locatie: 
Vlaamse theaterzalen

Reservatie:

Meer over