Vanavond, woensdag 7 november 2018, spelen Juventus en Manchester United hun vierde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. In de terugwedstrijd zakken de Mancunians af naar het Allianz Stadium om het op te nemen tegen de Italiaanse topclub en groepsleider Juventus. Alle ogen zijn gericht op Cristiano Ronaldo die dit seizoen nog niet gescoord heeft in de Champions League. Dit staat in schril contrast met vorig jaar, toen Ronaldo topscorer was met 15 doelpunten en in elke match van de groepsfase scoorde. De wedstrijd is live te volgen om 20.35 bij Q2, Q2.be en via de Q-app.

Manchester United kon het voorlopig in de eerste groepsfase enkel waarmaken tegen het Zwitserse Young Boys Bern. Op de derde speeldag ging Manchester United onderuit voor eigen publiek met 0-1 tegen Juventus. Opvallende afwezige in de wedstrijd van Manchester tegen Bournemouth vorig weekend was Romelu Lukaku, die al negen wedstrijden op rij niet kon scoren. Het is afwachten of Lukaku nu wel de selectie haalt. Juventus is al zeker van zijn plaats als groepswinnaar als de wedstrijd eindigt met een gelijkspel. Trapt Ronaldo zijn nieuwe Italiaanse thuis naar de knock-out fase of kan Lukaku, als hij de selectie haalt, vriend en vijand verrassen met een persoonlijke comeback?

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert. Maarten Breckx zit in de studio met Jan Boskamp en Gilles de Bilde.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE VIERDE SPEELDAG IN DE GROEPSFASE JUVENTUS – MANCHESTER UNITED OP WOENSDAG 7 NOVEMBER OM 20.35 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over