Na de heenwedstrijd in eigen land zendt 2BE nu dinsdag 26 augustus 2014 om 17.40 ook rechtstreeks de terugwedstrijd uit tussen Zenit Sint-Petersburg en Standard, live vanuit Rusland. De wedstrijd is allesbepalend voor beide ploegen, want de winnende ploeg plaatst zich voor de UEFA Champions League 2014. Om 22.55 geeft Tom Coninx bij 2BE nog een uitgebreid overzicht van deze match en korte samenvattingen van de andere play-off wedstrijden.

Kapitein Jelle Van Damme gelooft er nog in, maar trainer Guy Luzon blijft mysterieus over de kansen van zijn ploeg. Thuis werd het een zuinige 0-1 voor Zenit. Maar winst of geen winst, de ploeg staat nog steeds op één wedstrijd verwijderd van een Champions League-deelname. Bovendien konden de Rouches afgelopen woensdag rekenen op een aantal versterkende nieuwkomers: Ricardo Faty en Jef Louis. Momenteel is het nog onzeker of Carcela opgelapt geraakt voor de wedstrijd tegen Zenit.

Tom Coninx, sportcommentator bij 2BE: “De realiteit zegt dat Standard geen kans maakt. Maar gelukkig is voetbal geen wiskundige zekerheid. In het verleden zijn er al gekkere dingen gebeurd op de velden. Waarom zou Standard niet kunnen stunten? Vorige keer in Griekenland kon het ook. Al zal het in Rusland een stuk moeilijker worden.”

De aftrap wordt gegeven om 18.00, maar de uitzending start al om 17.40 bij 2BE en op 2BE.be. Hilde Van Malderen sprokkelt opnieuw interviews langs de lijn in Rusland en in de studio analyseren Tom Coninx, Aad De Mos en Tom Soetaers het verloop van de match. Commentatoren tijdens de match zijn Dirk Deferme en Marc Degryse. Dezelfde avond nog geeft Tom Coninx in de studio een lange samenvatting van de match en alle uitslagen en samenvattingen van de andere wedstrijden in de Champions League play-offs om 22.55.

Loting Champions League Vanuit Monaco Live Bij 2BE

Net als vorig jaar zendt 2BE op donderdag 28 augustus 2014 de loting voor de Champions League uit. Dit jaar vindt ze plaats in Monaco. 2BE brengt de loting integraal en live vanaf 17.45 en met commentaar van Peter Morren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over