Op dinsdag 1 april 2014 verdedigt oud kampioen FC Barcelona zijn eer tegen challengerAtlético Madrid in de UEFA Champions League. Waar we nu al zeker van zijn, is dat we op zijn minst op twee Rode Duivels fier zullen zijn met hun vooraanstaande rol in deze topper in de 1/8ste finale van de Champions League.

Atletico Madrid verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd in de Champions League. Het staat in de sterren geschreven dat er een hoofdrol is weggelegd voor onze Rode Duivel Thibaut Courtois. Kan hij ook tegen Messi en Neymar zijn netten schoon houden? En gaat Toby Alderweireld opnieuw aan de slag tegen Barcelona in deze competitie?

Peter Denruyter, Head of Sports bij 2BE:Voor de Champions League uitzendingen bij 2BE is het een zegen dat een aantal van onze jongens in deze fase nog altijd een hoofdrol spelen. Dat maakt de keuze van de match die we uitzenden soms erg moeilijk. Ook PSG-Chelsea is bijvoorbeeld een formidabele affiche. Maar toch, met Barça en Atletico tonen we de top van de Spaanse competitie aan de slag in de Champions League. Kan het nog beter? Ik denk het niet.”

Jan Dewijngaert en Tom Soetaers zorgen voor commentaar bij deze Spaans getinte wedstrijd. Tom Coninx ontvangt Aad De Mos en Marc Degryse in de Champions League studio in Vilvoorde en na de wedstrijd volgt een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd Manchester United – Bayern München.

Het beste voetbal, de grootste sterren, de mooiste competitie van de wereld: vanavond live bij 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over