Na de fabuleuze heenwedstrijd in Camp Nou liggen alle opties nog open voor de terugwedstrijd tussen Atlético Madrid en Barcelona, nu woensdag 9 april 2014. 2BE trekt naar het Estadio Vicente Calderon in Madrid met de grote middelen en zal ook deze topmatch integraal live uitzenden. Vorige week zagen maar liefst meer dan een half miljoen kijkers de twee teams 1-1 gelijk spelen, wat een absoluut topcijfer is bij 2BE.

Het belooft een heftige strijd te worden, want beide teams willen doorstoten. Atletico jaagt op een vijfde thuiszege in de Champions League dit seizoen, Messi zal alles op alles zetten om de 20 goals die hij door de jaren heen al heeft gemaakt tegen Atletico te doen stijgen.

Peter Denruyter, Head of Sports: "Dit is één van de wedstrijden van de superlatieven. Het zeer direct spelende Atletico tegen de tik-tak voetballers uit Barcelona. Onze Thibaut Courtois staat wellicht voor één van de belangrijkste matchen in zijn carrière tot nu toe".

Dirk Deferme is ter plaatse om de temperatuur te meten in het Atletico- en Barça kamp en voor live verslaggeving. Tom Soetaers zorgt voor voetbalkennis en analyse van aan de grasmat. In de studio zitten Tom Coninx, Aad De Mos en Marc Degryse voor tekst en uitleg. Na de live match is er de samenvatting van Bayern - Manchester United.

Champions League: Atletico Madrid - FC Barcelona vanavond vanaf 20.20 uur bij 2BE

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over