In januari ging ASPE2, het dodelijk jubileum in première. Dat inspecteur Van In en de hele productie West-Vlaanderen een warm hart toedraagt, is geweten. In Izegem legde regisseur Frank Van Laecke samen met zijn topcast de laatste hand aan deze spannende theatervoorstelling. En nu is de theatertour van start gegaan... "Geen mooiere plek om in schoonheid af te sluiten, dan in West-Vlaanderen". Eind maart en begin april is ASPE2 te zien in het Kursaal van Oostende en de Stadsschouwburg van Brugge. Brouwerij Omer Vander Ghinste nodigde alvast Westvlaams auteur Pieter Aspe en Herbert Flack uit voor een bierdegustatie samen met de West-Vlaamse pers in hun schitterende brouwerij te Bellegem op 8 maart. Omer Van der Ghinste stond in voor een persoonlijke welkom in West-Vlaanderen. Een opwarmertje richting de voorstellingen eind maart in het gastvrije West-Vlaanderen.

Niemand hoeft nog de Westvlaamse schrijver Pieter Aspe voor te stellen. Hij ging weerom graag in zee met regisseur Frank Van Laecke en zijn goede vriend en dé belichaming van Inspecteur Van In, Herbert Flack, om zijn werk ook tot leven te laten komen op de theaterplanken. Naast Herbert Flack in de hoofdrol, zijn er ook rollen weggelegd voor Jelle Cleymans, Mathias Vergels, Frans Maas, Helle Vanderheyden, Peter Thyssen, Pieter Klinck en Katelijne Verbeke.

ASPE2 HET DODELIJK JUBILEUM SLUIT AF IN WEST-VLAANDEREN.

Hoofdinspecteur Van In, het personage dat Herbert Flack al jarenlang belichaamt in Aspe, houdt van een stevig, pittig biertje op tijd en stond. De Omer van Brouwerij Omer Vander Ghinste was dan ook al duidelijk het ideale welkomstcadeautje aan de hoofdacteur en de succesauteur van Aspe. Beide heren lieten zich samen met de Westvlaamse pers graag inwijden in de brouwerijgeheimen en de tips&tricks van Omer Vander Ghinste bij de bierdegustatie.

Een prachtige vooruitblik op het ultieme sluitstuk van Aspe2 eind maart. Er wordt nog gespeeld in het Kursaal van Oostende op 26 maart om 19u30 en de schitterende Stadsschouwburg van Brugge op 1 en 2 april, telkens om 15 uur. Ook deze keer mag het publiek mee op zoek gaan naar de moordenaar en legt inspecteur Van In samen met zijn team alle belangrijke elementen samen om zo tot een oplossing van het misdrijf te komen.

ASPE2 - HET DODELIJK JUBILEUM

In “Aspe2 - Het dodelijk jubileum” is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. HoofdInspecteur Van In (Herbert Flack) en zijn assistent De Swaef (Jelle Cleymans) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Van Nuffel (Frans Maas) is van de partij. Net als in de eerste voorstelling “Aspe - Moord in het theater” roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak ...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: