De internationale muzieksensatie Celtic Woman - in 2017 genomineerd voor een Grammy Award - keert terug naar ons land met een betoverende nieuwe show, Voices of Angels. De nieuwe tournee volgt op de release van het gelijknamige nieuwe album.

Celtic Woman bestaat uit vier ongelooflijk getalenteerde Ierse vrouwen; drie zangeressen en één Keltische violiste. Ze worden op het podium bijgestaan door een groep muzikanten en dansers, die de show naar een hoger niveau tillen en een frisse toets geven aan de eeuwenoude muzikale en culturele Ierse traditie. Dit alles wordt gebracht in een prachtig kader, met nieuwe decors, indrukwekkende showelementen, betoverende Ierse kostuums en vrolijke choreografieën.

De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 4 miljoen verkochte tickets over de hele wereld!

Kortom een niet te missen afspraak op dinsdag 14 November in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen!

Tickets & Info
Tickets zijn vanaf donderdag 20 juli om 10 uur verkrijgbaar via www.gracialive.be . Telefonisch op 070 345 345 (0,30 € / Min) of in de Fnac verkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Celtic Woman
Datum: 
14 november 2017
Locatie: 
Koningin Elisabethzaal Antwerpen 
Meer over