Dion krijgt een Icon award en treedt op op de Billboard Music Awards deze zondag, 22 mei

Multi-platinum platen, vijf Grammy Awards … Celine Dion is een muzikale legende! De Canadese bracht vandaag een nieuw nummer uit – een cover van Queen – die dezelfde naam, ‘The Show Must Go On’, draagt. Op de song staat ook een bijdrage van elektronische violiste Lindsey Stirling.

De single kan je horen via iTunes, Spotify en Apple Music. Stream “The Show Must Go On” hier: http://smarturl.it/SMGOstream. Dion zal de song samen met Stirling performen op de Billboard Music Award waar ze ook een ICON award zal krijgen.

Voorbije woensdag zat Dion al in Good Morning America, de zangeres staat ook op de cover van PEOPLE en had een broadcast special getiteld ‘Céline maintenant’ bij TVA. Voorbije week onthulde NBC’s TODAY show ook dat Dion te zien zal zijn in hun 2016 Citi Summer Concert Series, live op Rockefeller Plaza in New York City op 22 juli.

Als een van de meest bekende, gerespecteerde en meest succesvolle performers in de geschiedenis van de popmuziek heeft Céline Dion al meer dan 250 miljoen albums verkocht in een carrière die al ruim 30 jaar duurt. Zes van haar albums kregen Diamanten status in Canada.

De zangeres mocht al vijf Grammy Awards, twee Academy Awards, zeven American Music Awards, 20 Juno Awards (Canada) en 40 Felix Awards (Quebec) in ontvangst nemen. In 2004 kreeg Celine bovendien de Diamond award op de World Music Awards die haar status als best verkopende vrouwelijke artist ooit eerde. In 2007 kreeg ze een Legend Award op de World Music Awards om haar globale succes en contributie aan de muziekindustrie nog eens in de verf te zetten. In 2013 kreeg ze Canada’s hoogste eer: Companion of the Order of Canada.

Celine gaat bovendien verder met her Las Vegas residentie “Celine” in The Colosseum in Caesars Palace die deze herfst z’n 1000ste performance zal vieren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over