Enkele maanden na haar succesvolle terugkeer op het podium met haar fel bejubelde shows in The Colosseum at Caesars Palace in Las Vegas, kondigt internationaal superster Céline Dion aan dat ze ook een langverwachte terugkeer naar België zal maken. Op 20 en 21 juni staat ze geprogrammeerd voor twee exclusieve concerten in het Antwerpse Sportpaleis.

Voor het eerst in drie jaar keert de legendarische artieste terug naar het Sportpaleis in Antwerpen voor twee optredens op 20 en 21 juni. De ticketverkoop voor de twee data start op donderdag 19 november om 10u. Leden van TeamCeline krijgen toegang tot de voorverkoop van maandag 16 november tot dinsdag 17 november.

Er zullen ook exclusieve vip-arrangementen beschikbaar zijn. Tickets voor de shows in het Antwerpse Sportpaleis zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com.

Céline Dion, een van de meest (h)erkende, wereldwijd gerespecteerde en succesvolle performers in de geschiedenis van de popmuziek, verkocht tijdens haar ruim 30-jarige carrière bijna 250 miljoen albums. Ze won vijf Grammy Awards, twee Academy Awards, zeven American Music Awards, 20 Juno Awards (Canada) en maar liefst 40 Felix Awards (Québec). In 2004 ontving ze de Diamond Award op de World Music Awards als erkenning van haar status als best verkopende vrouwelijke artieste aller tijden. In 2007 werd ze onderscheiden met een Legend Award op de World Music Awards voor haar wereldwijde succes en haar uitmuntende bijdrage tot de muziekindustrie.

In 2008-2009 ondernam Céline een wereldtournee van een jaar. Ze deed 25 landen aan op vijf continenten en speelde voor meer dan drie miljoen fans, met een recordaantal van 11 uitverkochte shows in het Bell Centre in Montreal.

In juli 2013 gaf Céline een historisch en uniek concert voor 40.000 fans in het Plains of Abraham park in Québec. Dit concert werd gefilmd voor het succesvolle live album Céline une seule fois / Live 2013.

Céline gaat ook door met haar shows in The Colosseum at Caesars Palace van Las Vegas. De kritieken in de media en van fans over de hele wereld zijn immers bijzonder lovend. Het jaar 2016 wordt niet alleen een mijlpaal voor Caesars Palace, dat zijn 50e verjaardag viert, maar ook voor Céline. Volgend jaar bereikt ze immers de magische grens van 1000 voorstellingen in het Colosseum.

Tickets voor de shows in het Antwerpse Sportpaleis zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 19 november om 10u00 via www.teleticketservice.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Céline Dion
Datum: 
20 en 21 juni 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen
Meer over