Volgend jaar komt Celine Cairo met haar gloednieuwe album 'Overflow', dat verwacht wordt op 27 augustus 2021, naar verschillende podia in Nederland. Voorafgaand zal ze 'Overflow' voor het eerst live spelen tijdens haar album release show in TivoliVredenburg's Cloud 9 op 17 oktober 2021. Meer informatie is te vinden op www.greenhousetalent.com.

De Amsterdamse gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger. Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar het nieuwe album 'Overflow' op, dat op 27 augustus verschijnt. 'Overflow' is in Londen opgenomen en tot stand gekomen in samenwerking met diverse schrijvers en producers uit de Britse scene. Zo schreef Cairo niet alleen met Bran, maar ook met bijvoorbeeld Bob Matthews (Alpines) en Lawrence Diamond (CITIZENS).

Met vijfkoppige band brengt ze 'Overflow’ naar verschillende podia door het hele land. Ook zullen enkele van haar oude pareltjes, waaronder het dromerige 'Hibernate’ dat al ruim acht miljoen keer gestreamed werd, niet op de setlist ontbreken.

Oor: Dromerige liedjes in een grootse productie; zeer overtuigend"
Platomania: "Celine Cairo is klaar voor het grote werk"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Celine Cairo
Datum: 
17 oktober 2021
Locatie: 
Tivoli Utrecht

Reservatie:

Meer over