Schlagerkoningin Laura Lynn heeft de voorbije weken en maanden heel wat uren in de studio doorgebracht. Dinsdag was dan ook een hoogdag voor de schlagerkoningin. In het prachtige décor van Restaurant "Auberge du Pêcheur" in Sint-Martens-Latem stelde Laura Lynn dinsdagmiddag haar nieuwste cd “Goud” voor aan de pers.

Onder het goedkeurende oog van producer Patrick Hamilton heeft de (bijna) 31-jarige West-Vlaamse zangeres haar derde album “Goud” ingeblikt. Na “Dromen” en “Voor Jou” heeft Laura Lynn gekozen voor een schlagerconcept-cd: “We waren met de platenfirma en het management op zoek naar een origineel, verfrissend idee voor het derde album. Zoals je weet hou ik ervan om mijn fans en de mensen te verrassen. Uit mijn ervaring tijdens de ‘Betoverd tour’ concerten, is bij mij het idee opgekomen om een schlagerconcept-cd te maken. Ik voelde dat nummers als “Dans je de hele nacht met mij” of “Helicopter US Navy 66” opnieuw onder de aandacht mochten gebracht worden. Zo is mijn nieuwe album “Goud” dan ook geboren. Op de nieuwe cd staan uitsluitend liedjes uit de Lage Landen, vandaar ook “Goud, van hier.”, zegt Laura Lynn.

Voor de opnames van Laura Lynn haar nieuwe cd “Goud” werden kosten noch moeite gespaard. Laura trok voor de gelegenheid naar de The Globe Recording Studio’s van producer Patrick Hamilton. Uitsluitend live-muzikanten werden erbij gehaald om de nummers te komen inspelen. Op de tracklist van “Goud” staan dan ook heel wat ronkende namen: Herman Cambré, Vincent Pierins, Pallieter Van Buggenhout, Eric Melaerts, The Heavy Horns, e.v.a.

Qua songkeuze heeft Laura Lynn een bijzonder grote inbreng gehad. Laura heeft – in samenspraak met haar manager Patrick én de platenfirma – heel wat muzikale pareltjes gezocht en gevonden: “Dans je de hele nacht met mij”, “Hasta la vista”, “Helicopter US Navy 66” zijn een paar voorbeelden van de twaalf liedjes die op “Goud” terug te vinden zijn.

tracklist "Goud":
01. Dans je de hele nacht met mij
02. Ik hou nog zoveel van jou
03. Hasta la vista manana
04. Helikopter US Navy 66
05. 2 gitaren aan zee
06. Adios
07. De laatste dans
08. Oempalapapero
09. Op avontuur
10. Blijf je bij mij
11. Nachten van Parijs
12. Maar in Amerika

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: