Na MAMMA MIA! in 2011 en Riverdance in 2012 presenteert Kursaal Oostende - in samenwerking met Arrano en Proud to Present - tijdens de zomer van 2013 opnieuw een internationale topshow: CATS. De oorspronkelijke productie van deze succesvolle musical ging meer dan dertig jaar geleden in première in Londen. Ondertussen hebben meer dan 50 miljoen mensen over de hele wereld het spektakel beleefd. In Kursaal Oostende zal een compleet nieuwe productie te zien zijn, die in februari 2013 in Edinburgh in première gaat. De show zal in de originele Engelstalige versie te zien zijn en net zoals bij MAMMA MIA! wordt een Nederlandse en Franse vertaling voorzien.

Een opeenstapeling van awards en records
CATS is niet alleen de langstlopende musical in het Londense West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de 'Oscar' voor musicals) waaronder die voor Beste Musical. De beroemde hitsong 'Memory' is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd, van Barbara Streisand tot Céline Dion.

Theaterarrangement met zicht op zee
CATS zal in Kursaal Oostende lopen van 30 juli t/m 18 augustus 2013. De ticketprijzen variëren van 25 tot 74 euro (exclusief kosten) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.sherpa.be. Er werd een theaterarrangement gemaakt met een driegangendiner voorafgaand aan de show. Dit menu kost 119 euro per persoon, inclusief ticket. Boek nu online.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: