Catherine Ringer (van Les Rita Mitsouko) zingt Müller & Makaroff (van Gotan Project). Het verhaal van twee werelden die elkaar ontdekken, elkaar kruisen, en elkaar temmen.

Aan de ene kant, de Argentijnse Eduardo Makaroff en de Zwitserse Christoph H. Müller. Twee van de drie oprichters van Gotan Project, in hun zoektocht naar extramurale” avonturen: een brug leggen tussen tango en pop met originele thema’s. En aan de andere kant, Catherine Ringer. Dé grote stem van Frankrijk, die na 30 jaar bij Les Rita Mitsouko, symbolische en unieke rockgroep, ook op haar eentje de Franstalige wereld overwon met haar enorme moed en enthousiasme. En zo geschiedde…

Müller, eeuwige fan van Les Rita Mitsouko, wou al lang samenwerken met Catherine Ringer, en Makaroff schoot onmiddellijk in actie. Eén telefoontje was genoeg…  Catherine nam op en antwoordde meteen: “Van wie is dat heerlijke Argentijnse accent ?”. Makaroff,  volledig uit het veld geslagen,  stamelde… “Wel, ik heb een project dat noch typisch noch nostalgisch is, en dat noch op Gotan Project noch op Les Rita Mitsouko gelijkt”. – “En als u me nu eens zou zeggen wat het dan wel is, dat project?” Eduardo nam haar antwoord als een aanmoediging om verder te gaan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Catherine Ringer
Datum: 
Maandag 26 mei, 20u
Locatie: 
Botanique, Brussels
Meer over