Hilarisch kerstconcert dit jaar voor het eerst te zien

Het team achter de succesvolle musicalparodie Musicals Gone Mad stort zich dit seizoen voor het eerst op de meest bezongen feestdagen van het jaar: Kerst. Tijdens de voorstelling Xmas Gone Mad, een hilarische kerstconcert worden overbekende kerstklassiekers net even anders uitgevoerd dan u gewend bent.

De cast van de allereerste editie van Xmas Gone Mad bestaat uit Erik Brey, Cinthia de Neef, Laurie Reys en Paul Walthaus. Alle vier hebben zij met hun prachtige stem naam gemaakt in de theater- en muziekwereld. Tezamen met studenten van de Lucia Marthas Dansacademie nemen ze kersttradities op de hak door middel van dwaze uitvoeringen van nummers als Carol of the Bells, Little Drummer Boy en Have Yourself a Merry Little Christmas. Pianovirtuoos Erik Brey zal ook de muzikale begeleiding verzorgen.

Het Creatieve Team van Xmas Gone Mad bestaat uit Petra C. van der Eerden (liedteksten en kostuums), Rich Ascroft (regie en choreografie) en Marinus de Graaf (productie en vormgeving). Licht en geluid worden verzorgd door resp. Jan Kortbeek van Lightwise en Jan van Dijk van Van Dijk Soundsupport. De voorstelling wordt geproduceerd door M Theaterproducties.

Xmas Gone Mad, een hilarisch kerstconcert is slechts driemaal te zien: Op 11, 12 en 13 december in de Philharmonie Haarlem.

Bezoek www.XmasGoneMad.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: