Mini-soap in het kader van Carte Blanche-project uitsluitend via sociale media te volgen

Sinds eergisteren loopt op Instagram #nithuis, een spin-off van het Eén-programma THUIS die zich volledig afspeelt op sociale media. De mini-soap kadert in het Carte Blanche-project waarmee de VRT jongeren de kans wil geven om televisie heruit te vinden. De bedoeling is om hen via #nithuis te inspireren over hoe televisie er in de toekomst zou kunnen uitzien.

THUIS-acteurs Maxime De Winne, Joy Anna Thielemans, Abigail Abraham en Mathias Vergels spelen de hoofdrollen in #nithuis. In de reeks, die zich volledig afspeelt op de sociale netwerksite Instagram, trekken de vier jonge acteurs na hun laatste werkdag samen naar de kust. Een appartement met zicht op zee lijkt de ideale plek om Tibo, Jana, Lynn en Lowie te vergeten en aan een nieuw project te bouwen.

Gisteren kreeg het verhaal zijn climax wanneer Maxime en Joy Anna al kussend betrapt worden. Hierdoor zal de vriendschap een stevige deuk krijgen. Is samen uit ook samen thuis?
#nithuis loopt nog tot donderdagavond 4 juli en is te volgen via Instagram en Twitter door simpelweg een zoekactie te doen via de hashtag of door de vier THUIS-acteurs te volgen via hun Instagramaccounts:

@abracadabigail
@joythielemans
@mathiasvergels
@maximedewinne

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: