Carry Goossens en Dirk Lavrysen, twee ervaren komedie-acteurs wagen zich aan een klassieker van formaat, van de hand van topschrijver Neil Simon.

Vanaf half oktober 2013 brengt De Komedie Compagnie De sunshine boys. Deze onweerstaanbare komedie van Neil Simon gaat al op 18 oktober in première in Theater Elckerlyc. De verwachtingen liggen bijzonder hoog want niemand minder dan acteurs Dirk Lavrysen en Carry Goossens zetten de hoofdrollen neer. Zij spelen een stel ruzieënde Vaudeville komieken die zich voorbereiden op dé televisie come back...

Repetities de sunshine boys zijn van start gegaan
Een dikke maand geleden, op 18 augustus, was het nog feesten geblazen bij De Komedie Compagnie. Toen vonden we het voltallige team van De sunshine boys nog op een heerlijk terras met een fantastisch stuk verjaardagstaart n.a.v. het vijfjarige jubileum van De Komedie Compagnie. Maar nu is het tijd voor het échte theaterwerk. Sinds deze week is Theater Elckerlyc weer het "episch centrum" van de lach... Al wordt er nu vooral nog gezwoegd en gesleuteld, het creatieve proces gaat immers nooit vanzelf. Gelukkig is er de ervaren kijk van regisseur Jan Verbist. Hij leidt beide heren, aangevuld met Thuis-acteur Wim Stevens en actrice Anke Helsen, naar deze première. Er zijn ook gastrollen weggelegd voor Kim Tosseyn, Manu Jacobs en Rony Van Rumst. Vanaf 18 oktober kan het grote publiek genieten van De sunshine boys.

Een 40-jarige wereldhit van Neil Simon
De "Sunshine Boys", een stel legendarische Vaudeville komieken die al 10 jaar gestopt zijn met optreden, krijgen de kans om nog eenmaal hun meest briljante sketch op te voeren voor televisie. Tijdens de repetities worden oude ruzies en ergernissen alleen maar heviger. De tv-show komt er, maar zelfs in de studio maken de komieken elkaar het leven zuur. Een dramatische wending zorgt ervoor dat het tweetal uiteindelijk hun ruzie bijlegt.

De sunshine boys
DE SUNSHINE BOYS vanaf 18 oktober 2013 in Theater Elckerlyc.
Data: 18 en 19 oktober om 20u15, 20 oktober om 15u15, 1, 2, 8, 9, 14, 15 en 16 november om 20u15 en 3, 10 en 17 november om 15u15.
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: