Tickets in verkoop vanaf vrijdag 6 december 2019 om 10u via www.gracialive.be

Na succesvolle passages op Best Kept Secret Festival en Primavera Sound afgelopen zomer, komt popicoon Carly Rae Jepsen nu ook voor de eerste keer naar België! Op donderdag 13 februari komen al haar meezingers aan bod in La Madeleine te Brussel.

Je kent de Canadese zangeres ongetwijfeld nog van haar monsterhit “Call Me Maybe” die tal van awards en zelfs twee Grammy-nominaties ontving. De track stond op nummer 1 in de iTunes Singles lijst in meer dan 47 landen, werd meer dan 20 miljoen keer verkocht en kreeg een Diamondplaat in de United States. Op hetzelfde album E*MO*TION kregen we ook de single “I Really Like You” te horen, die door Rolling Stone “a pop masterclass” werd genoemd. Stereogum bombardeerde Carly Rae tot “an indisputable, unfuckwithable pop genius”.

Haar nieuwste album Dedicated behoudt het vrolijke karakter en zorgt ervoor dat zowel de mainstream- als de undergroundliefhebbers overtuigd zijn van haar kwaliteiten. Mee euforie beleven op “Part For One”, “Want You In My Room” of “Good Time”?

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 6 december 2019 om 10u via www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Carly Rae Jepsen
Datum: 
13 februari 2020
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over