Can You Ever Forgive Me? is vanaf 20 mei beschikbaar als download, vanaf 3 juni te huur via VOD en vanaf 19 juni verkrijgbaar op DVD

Can You Ever Forgive Me? gaat over het waargebeurde verhaal van schrijfster Lee Israel, een Amerikaanse auteur die door de FBI opgepakt werd voor literaire vervalsing. Melissa McCarthy kreeg de eer om deze onsympathieke vrouw te spelen. De film en McCarthy laten zien dat de realiteit hard kan zijn en dat wanhoop en boosheid je kan drijven tot verkeerde (mis)daden. In Israel’s geval zelfgeschreven brieven van beroemde schrijvers en showbizz-figuren die door antiquairs geroemd werden om hun authenticiteit. De vrolijke momenten met haar vriend en misdaadpartner Jack Hock (Richard E. Grant) lichten het tragische verhaal op.

Synopsis
Een waargebeurd verhaal met een fantastische Melissa McCarthy als Lee Israel, die in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw in New York portretten en biografieën schrijft van prominente figuren als Katherine Hepburn en Estée Lauder. Als het succes haar echter danig in de steek laat, grijpt ze met hulp van haar vriend Jack (Richard E. Grant) terug op leugen en bedrog om weer op eigen benen te kunnen staan.

Cast
Melissa McCarthy, regelmatig te zien in komediefilms zoals Life of a Party en Bridesmaids, toont in Can You Ever Forgive Me? een sterke andere kant. Lee’s vriend, Jack Hock, wordt gespeeld door Richard E. Grant. Beide acteurs ontvingen een Oscar-nominatie voor Best Performance by an Actress/Actor in a Leading Role en een Golden Globe-nominatie voor Best Performance by an Actress/Actor in a Motion Picture. De regie was in handen van Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: