Het Labadoux-festival op 2,3 en 4 mei komt langzaam dichterbij. Het programma begint helemaal vorm te krijgen. Tijd dus voor de laatste namen aan te kondigen!

Camille O'Sullivan

Twee jaar geleden was deze Ierse wereldartieste de revelatie van Labadoux. Op het podium is ze een echte femme fatale: haar verschijning laat niemand onberoerd, haar stem bezorgt je koude rillingen... Uitverkochte zalen in New York, Australië, Londen, Edingburgh, een optreden op het wereldbefaamde Glastonbury Festival en nu opnieuw op Labadoux!

Street Wings

Deze Spaanse band zorgt voor een nieuwe, verfrissende wind door de Spaanse folk. Ze staan te popelen om hun eerste Belgische optreden te geven en daarvoor komen ze maar al te graag naar Labadoux. De perfecte mix van traditionele instrumenten met een strakke basgitaar, bezorgt de groep een onweerstaanbare drive!

King King

King King, da's een stomende portie blues. In geen tijd schopte de groep uit Glasgow het ver in binnen- en buitenland. In amper vier jaar tijd veroverde Alan Nimmo met zijn maten podia in Polen, Kroatië, Duitsland, Frankrijk, België en thuisland Groot- Brittannië. Zorg dat je hen niet mist!

Jan De Wilde & Vrienden

Elk jaar, wanneer de eerste sneeuwvlokken uit de lucht vallen, kun je er niet onderuit: op de radio klinkt steevast een vrolijke song 'De eerste sneeuw' van Jan De Wilde. Met dit onsterfelijke lied wordt de winter plots heel wat leuker voor jong en oud! Jan De Wilde, da's een patent op huiselijke gezelligheid: heerlijke liedjes met prachtige teksten, aaneen geweven met leuke vertelsels.

Anton Walgrave en Suncourt Ramblers

Op jonge leeftijd schreef Anton Walgrave al liedjes, waarna hij naar Londen trok om zijn carrière uit te bouwen. Samen met enkele grote namen uit de muziekwereld creëerde hij zijn debuutalbum 'The Hum'. Vijf cd's later heeft Walgrave heeft zich ontpopt tot een schitterende songschrijver.

Al voor het succes van 'The Broken Circle Breakdown' koos de vrolijke band Suncourt Ramblers voor de Bluegrass muziek. Die zorgt, samen met hun aanstekelijke enthousiasme, voor zorgeloze, vrolijke songs.

Prima Nocta en Brassaholic

Prima Nocta brengt een opzwepende mix van middeleeuwse liederen. Gestuwd door de vurige grote trommen voeren ze met hun doedelzakmelodieën het publiek graag mee in een wervelende show. Brassaholic  is een bende schitterende muzikanten die de Balkanmuziek kwistig om zich heen strooien. Terug naar de essentie: krachtige, pure muziek, ... een heerlijk fanfaregeluid!

DJ Desperado

DJ Desperado mag het publiek op zondag Labadoux uitwuiven. Desperado is een vaste waarde in DJ- land en zorgt steeds moeiteloos voor een broeierig, zomers feest. Geniet met hem op zondag van de laatste streepjes zon en plezier!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Labadoux
Datum: 
2, 3 en 4 mei 2014
Locatie: 
Labadoux, Ingelmuster

Reservatie:

Meer over