Vlak voor we deze week de aftrap geven van MOODS!, voegen we nog twee Belgische namen toe aan de affiche. Aanstormende talenten CAMILLE CAMILLE en EMMY D'ARC bevestigden hun komst als support bij respectievelijk het uitverkochte concert van GABRIEL RIOS op zondag 1 augustus 2021 en de show van NOVASTAR in het kader van zijn 'Fab Four Hands Tour' op donderdag 19 augustus.

CAMILLE CAMILLE omschrijft haar muziek als melancholische, troostrijke folk. Ze was geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en met 'Requiem For A Dreamer', haar duet met Sam De Nef scheerde ze hoge toppen. Eentje om in de gaten te houden. De 24-jarige EMMY D'ARC uit Limburg stelt op MOODS! haar nieuwe single 'Tell The World', die ze samen schreef met Jente Pironet van Portland, voor aan het grote publiek. Emmy haalde de mosterd bij haar grote voorbeelden, grootheden als Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Johnny Cash en Sinéad O'Connor.

Ondertussen gaan de tickets voor MOODS! vlot de deur uit. Naast GABRIEL RIOS + CAMILLE CAMILLE, zijn ook de concertavonden met TRIXIE WHITLEY (12/08), MOONEYE + BLUAI (10/08) en NAIMA JORIS + ROSA BUTSI (11/08) helemaal uitverkocht. Voor DANS DANS + MATTIAS DE CRAENE (03/08), STUFF. + DIJF SANDERS (17/08), THE HAUNTED YOUTH + LUKA (05/08) en KIDS WITH BUNS + MIA PORTER (08/08) zitten we aan de laatste tickets. Don't sleep on it!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: