Tomas en Freek sluiten hun kroegentocht op donderdag 30 mei af in surfclub De Kwinte in Westende. Ze wuiven het Café Corsari-seizoen uit met Natalia, Maaike Cafmeyer, William Sweetlove en Jelle Rigole en de mannen van The Wolf Banes.

In Westende kan je niet anders afsluiten dan met een rasechte West-Vlaamse. Maaike Cafmeyer springt binnen, na de nachtopnames van de nieuwe fictiereeks Eigen kweek.
Natalia vierde nog maar net haar tien jaar carrière in een uitverkochte Lotto Arena en vrijdag doet ze het nog eens over met Tomas en Freek in Westende.

Bijna iedereen kent wel de rode konijnbeelden naast de E40 in Aalter, het werk van de West-Vlaamse kunstenaar William Sweetlove. Vaanaf 1 juni stelt hij tentoon op de Biënnale in Venetië. Maar eerst komt hij langs bij Café Corsari in Westende.

En surfer Jelle Rigole heeft een surfclub in India. In India ja. Daarmee motiveert hij kinderen om weg te blijven van de straat – en hun tijd nuttig te besteden met naar school gaan. Hij komt zijn verhaal vertellen bij Tomas en Freek.

Café Corsari in Westende: op donderdag 30 mei om 21.35 u. op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: