In de week van maandag 16 september heten Tomas De Soete en Freek Braeckman opnieuw heel wat fijne gasten welkom in Café Corsari op Eén.

Maandag
Droevig nieuws. Alex Agnew stopt met comedy. Nog vier keer gaat hij voor een uitverkocht Sportpaleis optreden. En dan is het gedaan. Tomas en Freek roepen hem op het matje en proberen hem van gedachte te doen veranderen.

Sarah Bettens is even terug uit de USA. Never change a winning team, moet ze gedacht hebben en daarom brengt ze samen met haar broer opnieuw een single uit.

Sinds kort zendt Ketnet Caps Club uit. Een aangrijpende Nederlandse jeugdreeks bedacht door de Nederlandse Televisiepersoonlijkheid Lucille Werner. Al acht jaar is zij een begrip in Nederland, onder meer als presentatrice van Lingo.

Dinsdag
De rechtbank van Dendermonde heeft schrijver en voormalig komiek Tim Foncke veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden met uitstel. Te gek voor woorden vinden collega’s schrijvers. Tim en Herman Brusselmans leggen de zaak voor aan Tomas en Freek.

Jelle Veyt is onderweg naar Nepal. Met de fiets. Nu zit hij in Kazachstan. Ozark Henry kan terugblikken op een uitstekende zomer. Na de zomerhit ‘I’m your sacrifice’ komen Piet Goddaer en Amaryllis Uitterlinden in Café Corsari hun nieuw nummer zingen.

Woensdag
Club Brugge-speler Tom de Sutter, vorig jaar nog in de spits bij Anderlecht, zit nu op de bank bij Tomas en Freek. Is hij klaar voor de klassieker Club Brugge - Anderlecht en zal aanvoerder Timmy Simons hun tactiek aan Tomas en Freek verklappen.

Bij moordzaken denk je aan vaak mannen, toch zijn er ook vaak vrouwelijke moordenaars. Strafpleiter Walter Damen schreef er een boek over en komt er in Café Corsari over vertellen. De meisjes van Scala verzorgen de muziek op woensdag.

Donderdag
Walter Baele heeft een nieuw boek en een nieuwe dvd uit, en komt volledig ‘als zichzelf’ alles vertellen in Café Corsari.

Wim Helsen is met zijn show Spijtig spijtig spijtig genomineerd voor de ‘Poelifinario 2013’. Dit is een cabaretprijs die in Nederland elk jaar wordt uitgereikt aan het beste cabaretprogramma van het seizoen. Wim is momenteel nog volop op tournee met een herneming van Spijtig spijtig spijtig en Gij die mij niet ziet. Maar tussendoor springt hij even binnen bij Tomas en Freek.

Katrien Aerts (37) en Sebbe De Buck (18) zijn de oudste en de jongste Belgische kanshebbers op een selectie voor de komende Olympische Winterspelen. Beiden zullen ze, indien ze worden geselecteerd, met heel veel goesting de Belgische driekleur verdedigen in Sotchi. Aan de toog van Freek en Tomas komen ze vertellen over hun weg naar Sotchi in de afgelopen jaren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: