Vanaf maandag 1 september houden Tomas De Soete en Freek Braeckman opnieuw café in Antwerpen. In het nieuwe seizoen van Café Corsari presenteren beide heren afwisselend het programma, maar ze staan er niet alleen voor. Elke week schuift een andere stamgast mee aan in het compleet opgefriste café . VRT-coryfee Jo Leemans (87) bijt maandag de spits af aan de zijde van Tomas. Later dit jaar zakken ook onder meer Jan Mulder, Maaike Cafmeyer, Peter Van de Veire, Michael Van Peel, Bent Van Looy, Cath Luyten, Griet Op de Beeck en William Boeva af naar Antwerpen als stamgast. Nieuw is ook dat Café Corsari elke dag een beroep doet op een boeiende m/v voor een wekelijkse bijdrage. Behalve Jef Neve, Erhan Demirci en Lieven Scheire, springt ook Karen Damen één keer per week binnen in het café.

  • Elke maandag duikelt muzikant en componist Jef Neve een fascinerend maar actueel feit uit de muziekgeschiedenis op. Met telkens een andere artiest brengt hij een eigenwijze pianocover. Op maandag 1 september doet hij dat met niemand minder dan de Australiër Sam Sparro, bekend van de grote hits ‘Happiness’ en ‘Black and gold’.
  • Dinsdag is traditioneel ‘boekskes-dag’. Comedian Erhan Demircigaat elke week op zijn manier aan de slag met het laatste showbizz-nieuws.
  • Tomas en Freek kijken ook geweldig uit naar woensdag, want dan schuift Karen Damen mee aan tafel. Karen wordt elke week ergens geblinddoekt "gedropt” en ze ontdekt pas ter plekke waar ze beland is of bij wie. Welke leuke verhalen dat oplevert, vertelt ze elke woensdag hoogstpersoonlijk aan Tomas of Freek.
  • En op donderdag dompelt Lieven Scheire iedereen onder in ‘de wereld der nerds’, helemaal zijn wereld.

De gasten van maandag 1 september tot en met donderdag 4 september:

In de eerste week ontvangen Tomas en Jo ondermeer muzikanten Sam Sparro en Luc De Vos, de beroepsavonturier van Discovery Channel Ed Stafford en comedian Philippe Geubels.

Café Corsari, van maandag tot en met donderdag om 21.30 uur op Eén

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: