De tweede editie van het humorfestival Cabaretten leeft! Zo komt er een tweede extra voorstelling van Alex Agnew en kon je zaterdag de grand dame van het Nederlandse cabaret aan het werk zien op Nederland 3.

Dat humor geen mannenzaak is, bewijst de Nederlandse Sanne Wallis De Vries, de eerste vrouw op Cabaretten, en wat voor één! Haar heerlijke vierde solovoorstelling VIER was nu zaterdag te zien op Nederland 3. Een perfect voorsmaakje voor wie deze vrouw beter wou leren kennen. VIER is een gevoelige voorstelling om rustig van te genieten. Sanne Wallis de Vries is dan ook een categorie apart binnen het cabaret. Ze maakt humor voor cabareteske fijnproevers, met een vleugje theater, ja zelfs wat kleinkunst. Niet voor niets blokletterde het Algemeen Dagblad “Sanne slaat theaterwetten aan puin!”

In maart speelt Sanne Wallis De Vries - éénmalig - een Best Of show, in het Nederlandse theater der theaters: de Amsterdamse Carré. Deze show brengt Sanne exclusief naar Cabaretten! Een niet te missen avond.

Alex Agnew : tweede extra voorstelling
Na de première van zijn nieuwste voorstelling Morimos Solamente, is de Alex Agnew-gekte in alle hevigheid losgebarsten. Zijn twee voorstellingen op Cabaretten zijn volledig uitverkocht. Daarom komt er nu nog een derde voorstelling bij. Dit is meteen de enige voorstelling van Alex Agnew waar nog tickets voor te vinden zijn. Allen dus dringend naar Cabaretten!

Een avondje Cabaretten 2007
Van 18 april t.e.m. 10 mei zakken de beste komieken uit Vlaanderen en Nederland weer af naar Capitole Gent voor de tweede editie van het grootste humorfestival van Vlaanderen!

Het volledige programma
Woensdag 18 april De Nieuwe Snaar
Donderdag 19 april De Nieuwe Snaar
Vrijdag 20 april Nigel Williams - Gunter Lamoot
Zaterdag 21 april Sanne Wallis De Vries (NL)
Zondag 22 april Bert Kruismans
Maandag 23 april Lebbis (NL)
Dinsdag 24 april Javier Guzman (NL)
Woensdag 25 april Wouter Deprez (uitverkocht)
Donderdag 26 april Wouter Deprez (uitverkocht)
Vrijdag 27 april Alex Agnew (uitverkocht)
Zaterdag 28 april Veldhuis en Kemper (NL)
Zondag 29 april De Schedelgeboorten
Dinsdag 1 mei Caveman
Woensdag 2 mei Alex Agnew (uitverkocht)
Woensdag 9 mei Alex Agnew (extra voorstelling)
Woensdag 10 mei Wouter Deprez (extra voorstelling)

Telkens om 20 uur in Capitole Gent

De shows van de grote meneren worden opnieuw voorafgegaan door aanstormend talent, onbekend, maar minstens even grappig. Op die namen is het nog even wachten!

Info en reservatie tickets
077/37 38 39 of www.musichall.be
Ticketprijzen – excl. reservatiekosten – excl. verzendingskosten.

Sanne Wallis De Vries, Lebbis, Javier Guzman, Veldhuis en Kemper: 24 euro
De Nieuwe Snaar: 22 euro
Andere voorstellingen: 18 euro

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: