Sinds vrijdag 10u00 zijn de deuren opengegaan van de BV pop-up stores in het Waasland Shopping Center en in het Ring Shopping Kortrijk Noord. Laura Lynn, De Romeo’s, Michael Lanzo, Sasha & Davy en Robby Longo konden tijdens het openingsweekend rekenen op een grote publieke belangstelling.

Na maanden intens voorbereiden, opende de snelst groeiende e-tailer Muziekpunt.be vrijdagmorgen de deuren van de twee BV pop-up stores in het Waasland Shopping Center en in Ring Shopping Kortrijk Noord. Bezoekers van de winkel worden gecharmeerd met een uitgebreid aanbod fysieke cd’s en dvd's. “De bemoedigende verkoopcijfers van het voorbije weekend herbevestigen nogmaals dat het grote publiek interesse heeft in het fysieke cd én dvd product. Ons aanbod in combinatie met de toplocaties én de aanwezigheid van BV’s in onze pop-up stores worden door het publiek in beide shoppingcentra bijzonder gewaardeerd. Maar niet alleen zij, ook de artiesten én de entertainment sector zijn enthousiast en juichen ons initiatief toe”, zegt Jan Bellens, van initiatiefnemer Muziekpunt.be

Extra bezoekers

Vrijdagmiddag openden Laura Lynn en Michael Lanzo de BV pop-up store in Ring Shopping Kortrijk Noord. Op zaterdagmiddag trokken De Romeo’s, Sasha & Davy, Robby Longo, Axel Hirsoux, Camille en Gene Thomas de aandacht. De aanwezigheid van Yannick Bovy, Nobilé en Matthias Lens kleurde in Kortrijk mee de zondagsopening.

Wij zijn heel tevreden als we terugblikken op het voorbije weekend. De eerste bezoekcijfers leren ons dat we – in vergelijking met vorig jaar – nu al een verhoogde publieke belangstelling hebben. Die stijging is voor een groot stuk toe schrijven op conto van de artiesten, die ervoor zorgen dat we de mensen uit de eigen en naburige regio bij ons in Kortrijk over de vloer krijgen. Het gevarieerde artiestenaanbod leunt helemaal aan bij ons publiek en zorgt nu al duidelijk voor een meerwaarde”, zegt Kortrijks shopping verantwoordelijke Bruno Devriese.

Collega Katrien Giebens van Waasland Shopping – waar de 2deBV pop-up store in de eindejaarsdagen is gevestigd - bevestigt de trend van stijgende bezoekcijfers: “De aanwezigheid van de BV pop-up store op onze vloer is zeker een meerwaarde voor het publiek, dat getrakteerd wordt op een signeersessie of een optreden van hun favoriete artiest. Voor heel wat mensen is het meteen ook een goed argument om tot bij ons te komen in Sint-Niklaas en om er een halve of een hele daguitstap van te maken.”

Blikvangers

Met 25 artiesten is het lijstje artiesten dat naar de BV pop-up stores komt indrukwekkend. Opmerkelijk is zonder meer de komst van Jan Smit, aanstaande dinsdag 16 december. Jan komt signeren in Kortrijk (16u00) en Sint-Niklaas (18u30).Eén dag later – woensdag 17 december – geeft Gabriël Rios een showcase en signeersessie in Kortrijk (13u00) en Sint-Niklaas (15u45). Op vrijdag 19 december komt Frans Bauer langs in beide BV pop-up stores voor een optreden én signeersessie. De week nadien worden ook nog Christoff, Sergio, Willy Sommers, Luc Steeno, Robby Longo, Lindsay e.v.a. verwacht in beide winkels. Nog tot en met 31 december kan u dagelijks – behalve op kerstdag – in de BV pop-up stores terecht voor uw cd én dvd aankopen.

Op de website van Muziekpunt.be én die van beide shoppingcentra, kan je steeds de meest actuele informatie vinden wanneer de BV’s langskomen.

Meer info over de BV pop-up stores kan je dus vinden op http://www.muziekpunt.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: