'DANS & DWAAL' is de gangmaker en titeltrack van het vierde Buurman album, dat op 8 september verschijnt bij N.E.W.S. In afwachting van het full album is 'Dans & Dwaal' alvast een zomerse up tempo track waarbij Buurman fris en verrassend voor de dag komt. Herkenbaar en toch weer anders. Beluister de nieuwe single hier.

Een riff, een groove en een beat. De zon die bijna opkomt, en een stad. De dag neemt het over van de nacht, al ben je’r nog niet klaar mee. Een laatste kleine revolutie voor het slapengaan... Geert Verdickt & co gingen voor de opnames van hun nieuwe cd in zee met producer Jeroen Swinnen, de man achter o.a. Novastar, Daan en Vive La Fête.

Buurman bracht sinds 2008 drie albums uit ('Rocky Komt Altijd Terug', 'Mount Everest', 'De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk') en scoorde radiohits met 'London Stansted', 'God, Ik en Marjon', 'Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan', … De band was in 2015 de centrale gast van Nekka-Nacht in een bomvolle Lotto Arena.

Op 19 oktober stelt Buurman de nieuwe cd 'Dans & Dwaal' voor in Ancienne Belgique in Brussel. Met ‘DANS & DWAAL’ lijkt Buurman op te staan uit het theaterplush en af te stevenen op mooie festivalzomers.

Buy/Stream ‘DANS & DWAAL’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over