De Britse muzieklegende Bryan Ferry komt opnieuw naar België, dit keer houdt hij op zaterdag 15 juni halt in Bozar, Brussel. De voormalige frontman van Roxy Music zal tijdens dit concert zijn grootste hits, enkele covers en ook minder bekende parels uit zijn omvangrijk oeuvre spelen.

De invloed van Bryan Ferry op de hedendaagse popmuziek kan niet genoeg benadrukt worden. Sinds zijn debuut met Roxy Music in 1972, wordt Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolle muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

In zijn lange carrière combineerde Bryan op subtiele wijze Amerikaanse glamour en Europese verfijning en groeide hij uit tot een uniek stijlicoon dat tegelijk klassiek en hedendaags aanvoelt. Zijn laatste wapenfeiten zijn 'Dylanesque’ (2007), 'Olympia’ (2010), 'The Jazz Age’ (2012) en 'Avonmore’ (2014).

Afgelopen zomer stond hij nog in een volgepakte Lotto Arena voor een uniek concert met het Metropole Orkest.

Bryan Ferry en BOZAR zijn alvast klaar voor tijdloze versies van "Slave to love”, "Ladytron”, "More than this”, "Avalon”, "Love is the drug”, "Virginia Plain”, "Do the Strand” en "Jealous Guy”.

Tickets te koop vanaf nu vrijdag om 10u via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bryan Ferry
Datum: 
Zaterdag 15 juni 2019
Locatie: 
Bozar, Brussel

Reservatie:

Meer over