Met 65 miljoen verkochte albums en nummer één hits in meer dan 40 landen heeft Bryan Adams de aandacht getrokken van een wereldwijd publiek. Hij speelde herhaaldelijk in uitverkochte zalen en festivals en zorgde voor onvergetelijke herinneringen bij z’n trouwe publiek.

De BRYAN ADAMS Tribute ( Europa’s beste tribute band uit Denemarken) eert hem als rockicoon: de band is toegewijd, professioneel en slaagt er uitzonderlijk goed in om de essentie van de muziek te bewaren, en er toch ook een persoonlijke toets aan te geven.

"Summer of 69” , "Everything I Do” , "Run To You” , "Cuts Like a Knife” , “Heaven” en "Kids Wanna Rock” zijn maar een handgreep uit een arsenaal van hits van één van de best verkopende rock artiesten.

Met de charismatische CLAUS HASSING als frontman (Deens finalist van Eurovisie Song Festival en een graag geziene gast in verschillende TV programma’s), en een zeer geëngageerd en professioneel team van bekende rock artiesten achter hem, brengt BRYAN ADAMS Tribute een steengoede performance: elke keer weer gaat de zaal uit de bol en uiteraard ook het KURSAAL van OOSTENDE!

  • Claus Hassing: Zang & Gitaar
  • Lasse Baggenaes: Gitaar & Zang
  • Rune Thorhauge: Drums & Zang
  • Christian Thrane: Bas
  • Filip Winther: Keys & Zang

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bryan Adams Tribute Show
Datum: 
Zaterdag 9 februari 2019
Locatie: 
Kursaal Oostende
Meer over